Essex: The Whale Hunter komt naar Xbox One en Series X | S, PS4, PS5, Switch en pc in 2023

We hebben de afgelopen maanden nogal wat gehoord over Ultimate Games en ze hebben zich echt gecommitteerd om het te lanceren Absoluut zomer En de Uitje simulator. Hoewel ze nu een nieuwe simulator aan hun lijst toevoegen, belooft men ooit een walvis te introduceren – Essex: The Whale Hunter.

Vanwege de landing op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch en pc in 2023, Essex: The Whale Hunter neemt ons mee naar de volle zee in de 19e eeuw, werkend op Nantucket Island en zeilend over de golven van de Atlantische Oceaan.

Een walvisjachtsimulatie geïnspireerd door “Moby Dick”, de makers van Essex beloven een avontuur op volle zee vol emotie en realisme te bieden. Het wordt ontwikkeld door de Poolse studio 3T Games en zal worden uitgegeven door Ultimate Games, in een andere samenwerking tussen bedrijven.

Dus waar moeten we naar uitkijken? Nou, Essex: The Whale Hunter is een walvisjachtsimulator voor één speler waarmee je een fantastisch avontuur beleeft in de open wateren van de Atlantische Oceaan. De speler – jij, ik en je vrienden – zal de schoenen van een kapitein van een walvisschip aantrekken voordat hij de bijbehorende items op zich neemt: walvisvangst, inclusief majestueuze en verbluffende cachalots.

In Essex: The Whale Hunter beginnen spelers aan een unieke reis door een wereld die niet meer bestaat. Het grootste deel van het evenement vindt plaats op de Atlantische Oceaan, maar we bezoeken ook Nantucket Island, dat kan worden omschreven als een 19e-eeuwse walvisjacht op Wall Street. Het meesterwerk van Hermann Melville is onze belangrijkste inspiratiebron tijdens de ontwikkeling, en we streven ernaar om de unieke aard van deze multidimensionale roman goed vast te leggen.– zei Rafael Gilonic, CEO van 3T Games.

READ  Star Wars Episode 1: Racer wordt dinsdag gelanceerd op Xbox One

In heel Essex zullen we met veel uitdagingen worden geconfronteerd, te beginnen met alleen de basis, zoals het rekruteren van de perfecte ploeg. Maar het zal niet lang duren voordat de zaken ingewikkeld worden, en goed scheepsonderhoud zal een belangrijke rol spelen wanneer u zich concentreert op het jagen en jagen op walvissen. En voor de goede orde omvat het ook economische items en kunt u de verzamelde middelen verhandelen.

Meer details zullen op een later tijdstip worden onthuld, maar verwacht voorlopig de belangrijkste kenmerken van Essex: The Whale Hunter te vinden met betrekking tot de volgende …

  • Speel een walvisjachtsimulatie gebaseerd op de film “Moby-Dick” van Hermann Melville;
  • Jaag op cachalots en andere walvissen;
  • Kies en beheer uw bemanning;
  • Onderhoud van het walvisschip
  • Oogst hulpbronnen en handel;
  • Verken het eiland Nantucket en de Atlantische Oceaan.

We zullen je zeker al het andere nieuws over Essex: The Whale Hunter geven voordat het wordt gelanceerd op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch, Computer via Steam In 2023.

Klik op de trailer om te zien hoe de dingen eruit zien …

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *