Exclusief interview met Asha Negi: haar rol in Abhay 2, geestelijke gezondheid, lockdown-ellende en meer

Asha Negi, on-screen journalist in Abhay 2, wants to interview THIS personality in real life: Exclusive

De mooie en getalenteerde acteur Asha Negi heeft meerdere rollen op televisie gespeeld. Haar rol als buurmeisje valt echter op. Van deel uitmaken van realityshows tot webseries en nu films, haar veelzijdigheid zal het publiek altijd verbazen. De productieve acteur is nu te zien in een geheel nieuwe avatar in seizoen 2 van Abhay.

In een exclusief vrijblijvend gesprek met IBTimes, Asha Negi sprak over haar rol in Abhay seizoen 2, hoe ze zichzelf kalm houdt tijdens deze moeilijke tijden, waarom ze kieskeurig is als het gaat om het maken van vrienden en meer.

Fragmenten uit het interview

Over haar rol als journalist in Abhay 2

Ik speel een journalist, die heel oprecht, eigenwijs en zelfverzekerd is. Mijn personage heeft veel lagen in de show. Iets heel anders dan ik eerder heb gedaan. In feite zie ik mezelf in een geheel nieuwe avatar.

Zoals je altijd al hebt gedaan over de rol van buurmeisje, hoe vergelijkbaar / verschillend is deze rol van degenen die je tot nu toe hebt geprobeerd?

Ik ben dat brave meisje, ik ben die duivel in mijn slechte dagen. Het hangt af van wat ik doormaak en van de gemoedstoestand waarin ik me bevind. Maar meestal ben ik de brave meid.

Zullen we je een aantal actiescènes zien doen als je een pittige journalist speelt?

Ik wilde zo graag wat stunts doen. Ik ben echter degene die de zaak onderzoekt om de waarheid te vinden.

Vragen die u wilt dat de journalisten vermijden

Nadat ik dit personage heb gespeeld, begrijp ik hoe zwaar je werk is, het is zo uitdagend. Ik realiseerde me waar alle journalisten vandaan komen. Waarom stellen jullie een bepaalde vraag? Ik realiseerde me dat er geen persoonlijk voordeel is dat een journo heeft. Het is puur professioneel, want ze doen hun werk.

Wat mij betreft, als ik geen enkele vraag van een journalist wil beantwoorden, vertel ik ze beleefd dat ik dit niet wil beantwoorden, er zijn momenten dat iemand me porren en zegt: nai nai bato thoda sa, dan zeg ik: ‘Ik denk niet dat we door moeten gaan met deze vraag.’

Wie zou er graag een gesprek willen voeren als hij de kans krijgt en waarom?

Ik zou graag Michelle Obama willen interviewen, het zal geweldig zijn omdat ik me zo gemotiveerd voel na het interview.

Ben je tevreden met het soort rollen en de manier waarop je carrière is gevormd?

Ja, zeker op dit punt in mijn leven ben ik gelukkig en tevreden. Voor mij gaat het niet om materialistische dingen of succes dat ik heb gehad. Het gaat erom hoe ik als persoon ben gegroeid. Als ik niet aardig ben voor mensen of iemand met wie ik praat, zijn al deze materialistische dingen en succes tevergeefs. Terugkomend op mijn carrière. Ik ben blij en tevreden met alles wat ik heb gedaan, op televisie, realityshows, webshows of nu op weg naar films.

Geestelijke gezondheid is een alarmerend probleem, vooral tijdens deze COVID-19-tijden. Hoe houd je jezelf geladen en gemotiveerd?

We vechten allemaal iets in ons persoonlijke leven. Er zijn dagen dat we geen zin hebben om iets te doen, we hebben heel weinig energie en zijn gedemotiveerd. En het gebeurt met velen van ons om verschillende redenen, of het nu gaat om een ​​baan, een pandemie of zoiets. Gedurende deze tijden zijn we extra kwetsbaar geworden, we raken gekwetst, gehecht en geraakt bij het minste van de zaak. Om dit alles te boven te komen, hebben we de juiste mensen om ons heen nodig. Zorg ervoor dat we in contact zijn met onze familie en vrienden. Als je in de buurt bent van je naaste mensen, voel je je goed. Tot op zekere hoogte hebben yoga en meditatie me veel geholpen.

Hoe heb je tegenslagen in je leven aangepakt?

Familie en vrienden zijn er altijd geweest. Ik weet dat sommige mensen niet om je geven. Sommige vrienden zijn alleen bij je vanwege hun voordelen. Ik ben erg kieskeurig als het gaat om het maken van vrienden. Ik heb heel weinig goede vrienden. Het draait allemaal om het moment; je stroomt ermee. Er zijn momenten waarop je je neerslachtig voelt, en niets voelt goed als je door dat moment gaat, een warme douche neemt of op dat moment iets doet om je goed te voelen. Ik doe yoga en meditatie. In 2019 dacht ik erover om spiritueel te worden, maar ik kreeg nooit echt tijd. Tijdens de lockdown ben ik blij dat ik het heb gedaan. Als ik dit jaar mijn vrienden niet had, zou het moeilijk voor me zijn.

Asha Negi is te zien in Abhay seizoen 2, dat vanaf 14 augustus in première gaat op Zee 5.

READ  Pokémon Scarlet & Violet komt naar Switch, ontmoet de beginners

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *