F1 2020 heeft nu een gratis proefversie op PS4 en Xbox One

F1 2020 heeft een gratis proefversie uitgebracht, waarmee spelers op PS4 en Xbox One de simulatie kunnen uitproberen voordat ze deze kopen. De proefversie toont enkele van de spelmodi en tracks, en laat je de opties voor gesplitst scherm uitproberen.

De proef biedt een splitscreen-optie voor twee spelers rond de Oostenrijkse Red Bull Ring, waardoor spelers de bediening van de simulatie op deze testbaan kunnen uitproberen en tegen elkaar kunnen racen. U kunt hier ook de nieuwe “casual” bedieningsmodus uitproberen, die het sturen gemakkelijker maakt en minder straffen voor slordig bochtenwerk of rijden op gras. Deze modus is bedoeld voor beginnende spelers die worstelen met de simulatieaspecten van games zoals deze.

De modus Mijn team is ook vertegenwoordigd in de proef, waarbij spelers een team en teamgenoot kunnen kiezen en vervolgens het openingsweekend van het seizoen kunnen racen. Deze race neemt je mee naar Melbourne, Australië, en als je het goed doet, kun je de rest van het seizoen in het volledige spel voortzetten als je het koopt.

De carrièremodus komt niet voor in de proefversie en je kunt ook geen online races meemaken.

De volledige F1 2020-ervaring bevat alle 22 circuits van het oorspronkelijke F1 2020-schema – ook al hebben veel van deze races dit jaar niet plaatsgevonden vanwege COVID-19-beperkingen. Het is als een kijkje in een alternatief universum waarin 2020 er heel anders uitzag.

Nu aan het spelen: Exclusief: F1 2020-gameplay en mijn teamdetails

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

Written By
More from Vanessa Hale

Hoe gaat het ?: Mobile Games Edition

Screenshot: Disney Ik zie je. Ja jij! Kom binnen. Kom chatten met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *