Fanfilm Forza Horizon legt de magie van deze serie vast

Omdat het een openwereldgame is, is de Forza Horizon-serie in staat om de opwinding van verkenning en ontdekking te combineren met de gebruikelijke opwinding van racegames om uit een perfecte hoek te komen. Moeilijk uit te leggen bestand ik weet niet wat De serie is er echter in geslaagd om voor zichzelf te bouwen – maar deze fanfilm kwam behoorlijk in de buurt van zijn opname.

Gage Allen is de creative director van Player One Trailers en heeft geholpen bij het maken van trailers voor titels als Baldur’s Gate 3, Stellaris en Crusader Kings 3. Hij is ook een grote fan van de games zelf – zijn korte film “This is Battlefield” trok de aandacht in 2019 is het een liefdesbrief aan de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog en de chaos van Battlefield 1.

‘This is Forza Horizon’ is een grote verschuiving in toon, maar er is hetzelfde liefdevolle wonder van natuurlijke schoonheid te zien in Forza Horizon 4, dat zich afspeelt op het Britse platteland en een steeds veranderend seizoenssysteem heeft. Glooiende heuvels, oude stenen muren en krachtige motoren schijnen allemaal door in de nieuwste korte versie van Allen, een geweldige manier om een ​​idee te krijgen van wat de Horizon Series zo speciaal maakt in slechts drie minuten op hoge snelheid.

Dit is de film die je in 4K kunt bekijken:

Net als in This is Battlefield zijn alle beelden die je hier ziet – met uitzondering van enkele gedetailleerde close-ups – gemaakt in niet-opgenomen multiplayer-sessies. Allen vertelt ons dat hij zwaar leunde op de drone-camera van Forza Horizon 4, waarmee je een op afstand bestuurbare quadcopter rond je auto kunt vliegen om het omliggende platteland te bekijken – of je auto van dichtbij kunt bekijken.

READ  De Victoria 3 wordt misschien in mei aangekondigd

“Ik heb de camera van de drone nogal wat gebruikt, maar eigenlijk probeerde ik hem zo veel mogelijk af te breken om de foto’s te maken die ik wilde (om de beperkingen te omzeilen), dus er zijn een paar oplossingen om de foto’s er zo uit te laten zien, ‘ legt Allen uit.

Allen vertelt ons dat de film in maart 2020 begon als zijn ‘epidemieproject’. “Ik heb veel Forza Horizon 4 gespeeld, net zoals ik deed toen het voor het eerst uitkwam, en ik heb deze golf van inspiratie gekregen om komen met mijn liefde voor auto’s en mijn liefde voor Forza Horizon”, zegt hij. “Het was mijn eerste Forza-game ooit toen het uitkwam in 2018, en ik werd meteen verliefd. De prachtige wereld, de evenementen, de races, de campagnes, het internetelement, de auto’s.”

Allen legt uit dat het een uitdaging is om goede foto’s te maken als je zonder ontwikkelaarstools werkt en met iedereen die opduikt in een multiplayer-wedstrijd. “Als ik dat doe, is het een dans”, zegt hij. “Het is geweldig omdat je deze vensters ziet in de verschillende soorten Forza-spelers, degenen die graag de verre bergen verkennen en op avontuur gaan in de wildernis, en dan zie je degenen die graag driften, of dragracen, of concurreren met anderen, en dan er zijn er die de auto gewoon willen proberen, ze zijn er dol op en rijden ermee alsof het hun auto is.”

Het zijn geweldige dingen, en als je er meer van wilt zien, kun je ze bekijken Patreon First Player-verhalen.

READ  De nieuwe Druid-patch voor Baldur's Gate 3 is nu gelanceerd, en je zult opnieuw moeten beginnen

Natuurlijk hebben we hieraan verder gewerkt aan Forza Horizon 5, dat zich afspeelt in Mexico en in november op Steam wordt gelanceerd.

{“Plot”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Deze Forza Horizon-fanfilm legt de magie van de serie vast,” “Type: “Nieuws”; “Categorie”: “forza-horizon-4″ ” },” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Microsoft “,” genre “:” Racing “,” title “:” Forza Horizon 4 “,” genres “:[“Racing”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Nieuwe studie beweert dat Xbox-gamers giftiger zijn dan PlayStation-spelers

Een nieuw studie beweert dat Xbox-gamers waarschijnlijk giftiger zijn dan PlayStation-gamers. Zoals...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *