Fans zijn niet toegestaan ​​bij de thuiswedstrijden van Eagles, Phillies

Fans zijn niet toegestaan ​​bij de thuiswedstrijden van Eagles, Phillies

Zowel de Philadelphia Eagles als de Phillies mogen in 2020 geen thuiswedstrijden hebben, zei een stadsfunctionaris dinsdag.

“De Eagles mogen nog steeds spelen, zij het zonder drukte”, vertelde Brian Abernathy de Philadelphia Inquirer. “De Phillies mogen blijven spelen, zij het zonder drukte.”

De stad kondigde dinsdag aan dat alle openbare evenementen met meer dan 50 mensen waarvoor een vergunning vereist is, tot februari verboden zijn vanwege de coronavirus pandemie. Hoewel NFL-games als privé-evenementen worden beschouwd, geven de richtlijnen van de NFL lokale autoriteiten het recht om toeschouwers van games te verbieden. Als zodanig kunnen stadsfunctionarissen het team overrulen als ze proberen fans toe te staan.

De stad vertrouwt er echter op dat de spellen achter gesloten deuren kunnen worden gespeeld. Gezondheidscommissaris Thomas Farley zei dat de veiligheidsprotocollen van de competitie ‘er goed uitzien’, en hij is optimistisch dat het seizoen zal worden gespeeld.

“Ik denk echt dat games kunnen worden gespeeld met het soort veiligheidsmaatregelen dat ze voorstellen”, zei Farley. ‘Ik denk wel dat ze bij die wedstrijden toeschouwers kunnen hebben. Ze kunnen op geen enkele manier veilig een menigte daar hebben. Ik kan niet zeggen wat de plannen zijn voor de competitie, maar vanuit veiligheidsoogpunt kunnen ze wel spellen spelen, maar niet [have] drukte. ‘

Het verbod heeft ook gevolgen voor universiteitsvoetbal. De jaarlijkse wedstrijd van het leger en de marine wordt op 12 december gespeeld in Lincoln Financial Field, terwijl Temple University zijn thuiswedstrijden in het stadion speelt. Alles wordt gespeeld zonder fans.

Abernathy, die toezicht houdt op de operationele afdelingen van de stad, zal de komende weken aftreden vanwege onrust na de moord op George Floyd, aldus de onderzoeker.

READ  Nadal vertelt dat zijn rivalen minder verwondingen hebben opgelopen

Het verbod sluit ook privé-evenementen uit met minder dan 50 mensen, hoewel ze zich moeten houden aan de lokale gezondheidsrichtlijnen.

MLB zal naar verwachting zijn seizoen later deze maand beginnen na een coronavirus-gerelateerde onderbreking, terwijl de NFL in september moet beginnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *