Het lijkt erop dat de rustige, kleinere lobby’s van Red Dead Online er niet meer zijn

Voor een poosje, Red Dead Online was een ideale plek om je hoed op te hangen. EEN bewaarde bug betekende dat de westerse spellen lobby’s waren bijna leeg. Het was een kleine storing die grote voordelen met zich meebracht. Spelers werden minder bedroefd door vreemden of hackers, en legendarische dierenspawns verbeterden naast free-roam-evenementen. Je kunt ook een ontspannen wandeling maken en geniet van de vergezichten zonder in een staaf dynamiet te worden veranderd. Gelukzaligheid.

Sinds een Red Dead Online-update hit pc gisteren, maar spelers zijn overgegaan op Twitter en Reddit om te melden dat hun lobby’s weer vollopen. Sommigen hebben een vreemde verbroken verbinding gemeld, terwijl anderen zeggen dat de spawn-tarieven van evenementen in orde zijn, ondanks dat er meer mensen in de buurt zijn. Andere spelers zeggen dat ze nog steeds kleinere lobby’s krijgen, maar een flink aantal van hen lijken op de console te zijn.

Spelers van Red Dead Online vragen al een tijdje naar de privĂ©lobby’s waar mensen die GTA Online spelen, van genieten. Sinds Red Dead Redemption 2 vorig jaar naar de pc kwam, zijn er meerdere keren met valsspelers geconfronteerd. Mensen zijn verbannen om te openen schatkisten die zijn voortgebracht door hackers, achtervolgd door griefers die zich voordeed als de KKK, en streamers zijn nagebootst en klopte offline.

Je kunt zien waarom spelers genoten van de kleine lobby’s gedurende de korte tijd dat ze hier waren. Het zijn de spelers die het dichtst in de buurt zijn privĂ©lobby’s.

RIP kleine lobby’s van RedDeadOnline

Hopelijk zal het zichtbare plezier dat spelers hebben gekregen van deze stillere ruimtes Rockstar ertoe aanzetten om ze toe te voegen als het ze nog niet heeft gepland. We weten dat de ontwikkelaar er nog een heeft Red Dead Online-update in petto die voor maart zou moeten vallen, dus wie weet hoe ver ze zouden kunnen zijn.

READ  Apps en games verwijderen die zijn toegevoegd aan Facebook op pc

Written By
More from Max Mcgee

Fire Tonight komt in augustus naar pc en Nintendo Switch

| Uitgever Way Down Deep en ontwikkelaar Reptoid Games hebben de titel...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *