Todd Howard van Bethesda introduceerde Indiana Jones 12 jaar geleden

Het blijkt dat Bethesda al meer dan tien jaar op het idee zit om Indiana Jones te doen. De naamloze game, gebaseerd op de populaire Lucasfilm-franchise en onderweg van studio MachineGames voor de recente Wolfenstein-serie, werd in januari van dit jaar onthuld, maar de uitvoerend producent en regisseur van Elder Scrolls, Todd Howard, zei dat het aanvankelijk lang daarvoor werd vertoond. .

“Ik denk dat ik het oorspronkelijk heb geïnstalleerd [to George] Lucas in 2009 en ik probeerde een manier te vinden om het voor elkaar te krijgen [since]Howard zegt: telegraaf Over een indiegame gesproken. “En ik denk dat het werk dat MachineGames heeft gedaan, gewoon geweldige ontwikkelaars en verhalenvertellers zijn. En toen ik er met hen over begon te praten, was het handig. We hadden de gelegenheid om er met Lucas en Disney over te praten en ze waren erg enthousiast .”

Howard vertelt de site dat hoewel hij dol is op Indiana Jones, hij nooit had gedacht dat hij de kans zou krijgen om een ​​spel te maken op basis van de geliefde IP, die hij in 1981 begon met Raiders of the Lost Ark.

Hij voegt eraan toe dat we hier in de toekomst meer over zullen horen en prijst wat MachineGames aan het project heeft gedaan en noemt het “het beste team ter wereld dat uit deze game komt” en dat de studio “uitzonderlijk werk doet. “

Naast meer dan alleen teasers die de game eerder dit jaar onthulden (hierboven), weten we praktisch niets over de aankomende game, behalve dat er een zal zijn. Als je echter meer wilt weten over de andere games waar Bethesda aan werkt, hebben we alles wat we tot nu toe weten over Starfield en The Elder Scrolls 6 voor je. Daarnaast heeft zustersite The Digital Fix wat nieuws over Volgende Indiana Jones-film op deze link.

READ  Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (15 maart 2021)

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Todd Howard van Bethesda’s 12-jarige Indiana Jones Show” Type: “Nieuws”, “Category”: “old-scrolls” -v-skyrim “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “,” publisher “:” Bethesda Softworks “,” genre “:” RPG “,” title “:” The Elder Scrolls V : Skyrim “,” genres “:[“RPG”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Cyberpunk 2077 patch 1.1 is eenvoudig en “legt de basis” voor het repareren van het spel

Cyberpunk 2077 patch 1.1 is nu beschikbaar op pc, evenals op controllers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *