Zelda Ocarina Of Time-demo nagebouwd door Nintendo-fans

Een groep fictieve personages, waaronder een man in een groen jasje en met een groot zwaard.

afbeelding: nintendo

Wil je het vieren zoals 1997? Nou, je hebt geluk, als een toegewijde groep van Zelda Fans die onlangs een project hebben afgerond waar het allemaal om draait Herbeleef hoe je je voelde tijdens het spelen van het spel Ocarina of Time Tijdens een Nintendo-evenement eind jaren ’90 voordat het officieel werd uitgebracht.

Vóór de live-presentaties was de beste plek om over Nintendo-games te leren Ruimte wetenschapper, een overeenkomst die de Japanse ontwikkelaar van 1989 tot 2001 ongeveer elk jaar sloot. Super Mario World Voor Super Nintendo werd het bijvoorbeeld onthuld tijdens de inaugurele Space World-tentoonstelling (destijds bekend als Shoshinkai), terwijl Space World ’97 debuteerde met de eerste speelbare demo van de Nintendo 64 Classic. The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

dat is lang geleden verloren gegaan Ocarina of Time Demo is een nieuwe romhack-hub die de volledige game terugschaalt naar specificaties voor vroege releases, samen met alle pre-release-items die je zou verwachten. Dit is allemaal te danken aan twee zeer belangrijke (en grotendeels onofficiële) Nintendo-evenementen voor het ontdekken van gegevens, bekend als “Overdump” en “Gigaleak”, die Kotaku Overdekt op grote schaal als Hij zij ik was Gebeuren of voorkomen de laatste algemeen.

“Begin 2021 is er een 32 MB cartridge ontwikkeld van F-Zero X Ontdekt en gedumpt door illusie bosEen bekend bedrijf voor het bewaren van videogames. GitHub-pagina leest. “F-Zero X Het is slechts een spel van 16 MB, dus de helft van de ontwikkelcartridge van 32 MB had niet gebruikt mogen worden. Maar uiteindelijk bleek dat iets de extra cartridgeruimte in beslag nam.”

“Na nadere inspectie precies de helft van 32MB Ocarina of Time Het prototype werd ontdekt in 1997″, vervolgt de uitleg. “Het is mogelijk dat deze cartridge oorspronkelijk een Ocarina of Time De demo werd getoond op Space World 1997, maar de eerste helft werd vervangen door F-Zero X Daarna wanneer u de ontwikkelcartridge opnieuw gebruikt. Deze aanvullende gegevens, nu “overontlading” genoemd, vormden de basis voor het concept voor dit project.”

En terwijl de mensen hierachter Zelda Space World ’97-ervaring, zoals het project wordt genoemd, gaf toe dat het geen 100% nauwkeurige, 1:1-weergave is van de demo van de ruimtewereld, het is dichtbij genoeg om spelers een idee uit de eerste hand te geven van Wat Nintendo het publiek liet zien Al bijna 25 jaar. Hun werk is de beste optie om terug in de tijd te gaan of een complete dump te vinden van de daadwerkelijke build die in Space World ’97 is gebruikt (de kansen zijn beide astronomisch slecht).

READ  Oculus Quest VR-games en voortgang lopen gevaar door Facebook-integratie
Written By
More from Aubrey Mason
Metal Slug is terug als een tactische game met roguelike-elementen
Uitgever Dotemu kondigde tijdens de aankondiging van Metal Slug aan dat een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *