Hoewel de iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max nog ongeveer 11 maanden verwijderd zijn van de lancering, gaan er al verschillende geruchten over de toestellen. Hieronder hebben we de nieuwe functies en verwachte hardwarewijzigingen tot nu toe samengevat.


Dit zijn enkele van de belangrijkste veranderingen die naar verluidt vanaf oktober 2023 op de iPhone 16 Pro-modellen zullen plaatsvinden:

  • Grotere beeldschermen: De iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zullen respectievelijk grotere 6,3-inch en 6,9-inch beeldschermen hebben, aldus Ross Young, CEO van Display Supply Chain Consultants. Als onderdeel van deze verandering wordt verwacht dat de apparaten grotere beeldverhoudingen zullen hebben. Ter vergelijking: de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben respectievelijk 6,1-inch en 6,7-inch beeldschermen.
  • Opnameknop: Apple is van plan een nieuwe ‘opnameknop’ in alle iPhone 16-modellen op te nemen, zo blijkt uit pre-productie-informatie die het heeft verkregen. MacRumoren. De knop bevindt zich onder de aan/uit-knop, maar het doel ervan is onbekend. Er wordt gespeculeerd dat het een speciale ontspanknop voor de camera zou kunnen zijn.
  • 48 MP ultrabrede lens: De iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zullen beschikken over een ultrabrede cameralens van 48 megapixels voor beelden met een hogere resolutie en meer details bij opnamen in de 0,5x-modus, aldus Jeff Pu, een technologieanalist bij de Hongkongse investeringsmaatschappij Haitong International . Garanties.
  • Ondersteuning WiFi 7: De iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zullen volgens Pu ook Wi-Fi 7 ondersteunen. Hierdoor kunnen apparaten tegelijkertijd gegevens verzenden en ontvangen via de 2,4GHz-, 5GHz- en 6GHz-banden, wat resulteert in hogere Wi-Fi-snelheden, lagere latentie en betrouwbaardere connectiviteit. Wi-Fi 7 zal naar verwachting gegevensoverdrachtsnelheden leveren van meer dan 40 Gbps, vier keer sneller dan Wi-Fi 6E.
  • A18 Pro-chip: De volgende generatie A18 Pro-chip van Apple zal naar verwachting worden vervaardigd met behulp van TSMC’s tweede generatie 3nm-proces, bekend als N3E.
  • 5G Geavanceerd: iPhone 16 Pro-modellen zullen volgens Pu worden uitgerust met Qualcomms Snapdragon X75-modem om snellere en energiezuinigere 5G-connectiviteit te bieden. Het modem ondersteunt de ‘5G Advanced’-standaard, die wordt beschreven als ‘de volgende fase van 5G’ en ‘de evolutie naar 6G’.
  • 5x optische zoom op Pro-model: Het quad-lenssysteem van de iPhone 15 Pro Max met 5x optische zoom zal worden uitgebreid naar zowel de iPhone 16 Pro als de iPhone 16 Pro Max, aldus supply chain-analist Ming-Chi Kuo.
READ  The Vagrant komt in juni naar PS5, PS4, Xbox One en Switch

Apple zal naar verwachting de iPhone 16 Pro-modellen in september 2024 aankondigen. Aanvullende details over de apparaten zouden de komende maanden moeten verschijnen, dus zorg ervoor dat je Houd ons iPhone 16-rapport in de gaten Om de laatste informatie te krijgen.

Populaire verhalen

iOS 17.1 komt binnenkort met deze 8 nieuwe functies voor je iPhone

iOS 17.1 bevindt zich momenteel in de bètafase en wordt naar verwachting later deze maand uitgebracht. De software-update bevat verschillende nieuwe functies en wijzigingen voor de iPhone met betrekking tot Apple Music, AirDrop, Lock Screen en meer. Hieronder hebben we acht nieuwe functies en wijzigingen samengevat die naar de iPhone komen met iOS 17.1. Wanneer er een software-update beschikbaar is, kunnen gebruikers deze installeren door…

Apple brengt nieuwe firmware uit voor AirPods Pro 2

Apple heeft vandaag nieuwe firmware geïntroduceerd voor AirPods Pro 2 met Lightning en AirPods Pro 2 met USB-C. De nieuwe firmware is 6A303, wat hoger is dan de 6A301-update die in september werd uitgebracht. Apple geeft geen details over welke functies mogelijk in de bijgewerkte firmware zijn opgenomen, dus het is niet duidelijk wat er nieuw is. Apple heeft veel nieuwe AirPods Pro 2-functies toegevoegd in iOS 17, zoals…

T-Mobile upgradet gebruikers automatisch naar duurdere abonnementen, maar er is een optie om je af te melden

Volgens informatie die op Reddit wordt gedeeld, zal T-Mobile klanten met oudere smartphone-abonnementen dwingen over te stappen naar nieuwere, duurdere abonnementen. De migratie zal automatisch plaatsvinden, maar klanten kunnen contact opnemen met de ondersteuning om te verzoeken zich af te melden voor de migratie. Degenen met de vorige Magenta- en One-abonnementen worden geüpgraded naar Go5G, terwijl die met het Magenta 55+ abonnement worden geüpgraded naar…

READ  Valiant-ontwikkelaars bevestigen dat de capaciteitsveranderingen van Astra al in de maak zijn

Cameravergelijking: iPhone 15 Pro Max en Pixel 8 Pro

Apple en Google kwamen dit najaar allebei met nieuwe vlaggenschip-smartphones, waarmee ze respectievelijk de iPhone 15 Pro Max en Pixel 8 Pro debuteerden. Zoals bij elke dure smartphone produceren de camera’s op beide verbluffende beelden, maar er zijn enkele opmerkelijke verschillen die te zien zijn in de vergelijkingsvideo en het artikel. Abonneer je op het MacRumors YouTube-kanaal voor meer video’s. iPhone 15…

iPhone 16 Pro zal naar verwachting 5G Advanced-technologie ondersteunen met Qualcomm’s Snapdragon X75-modem

De volgende generatie iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zullen volgens technologieanalist Jeff Pu worden uitgerust met de nieuwste mobiele modem van Qualcomm, waardoor snellere en energiezuinigere 5G-connectiviteit voor apparaten mogelijk wordt. In een onderzoeksnota deze week met investeringsmaatschappij Haitong International Securities zei Bo dat de iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max zullen worden uitgerust met een Qualcomm-processor.

Volgens de verzendvoorspellingen komen de eerste M3 MacBooks van Apple volgend jaar

Apple zal zijn eerste MacBooks op basis van het 3nm-productieproces van TSMC in 2024 lanceren, en niet dit jaar zoals sommige geruchten suggereren. Dit blijkt uit een vijfjaarlijkse voorspelling van de wereldwijde levering van nieuwe laptops, gepubliceerd door DigiTimes. Het rapport voorspelt het einde van een twee jaar durende daling op de laptopmarkt en verwacht dat de leveringen in 2024 met 4,7% zullen groeien als gevolg van lagere inflatie en…

Sommige iPhone-modellen worden ’s nachts op mysterieuze wijze uitgeschakeld

Er lijkt een vreemd fenomeen te bestaan ​​dat ervoor zorgt dat sommige iPhone-modellen ’s nachts tijdelijk worden uitgeschakeld, waardoor alarmen en andere iPhone-functies kunnen worden onderbroken. In een Reddit-thread klaagde een gebruiker over twee afzonderlijke iPhone-alarmen die in zijn huis niet afgingen. Veel andere gebruikers deelden ook soortgelijke problemen, en het blijkt dat sommige problemen verband kunnen houden met de iPhone…

READ  Releasedatums voor Switch bevestigd voor Paper Mario: The Thousand-Year Door en Luigi's Mansion 2 HD

Apple brengt iOS 16.7.1 uit voor oudere iPhones en iPads

Apple heeft vandaag iOS 16.7.1 en iPadOS 16.7.1 uitgebracht, nieuwe software-updates die kunnen worden gedownload op iPhones en iPads die iOS 17 niet kunnen draaien, of die nog niet zijn bijgewerkt naar het nieuwe besturingssysteem. iOS 16.7.1 komt slechts enkele weken nadat Apple iOS 16.7 uitbracht. De software kan draadloos worden gedownload naar in aanmerking komende iPhones en iPads door naar Instellingen > Algemeen > Software te gaan…