Fort Hood is waar Amerikaanse soldaten heengaan om te sterven; 3 verdacht dood in een maand

Shut down Fort Hood Trends and one more dead body of a soldier found

Amerika zoekt antwoorden voor de verdachte doodsstrijd, velen noemen het een moordpartij bij Fort Hood Army Post. Kin van vele slachtoffers in de loop van de jaren beweert dat er iets ernstig mis is op deze post van het Amerikaanse leger en dat geen enkel slachtoffer gerechtigheid heeft gezien.

Het lichaam van een Fort Hood-soldaat Mejor Morta werd gevonden bij een meer in de buurt van de legerpost. Dit is de derde keer in een maand dat het lichaam van een servicemedewerker uit deze basis in Texas werd gevonden. Wat begon in juni 2020 met Gregory Morales en Vanessa Guillen gaat verder met Mejor Morta.

Sluit Fort Hood Trends en nog een lijk van een soldaat gevondenIBT

Over Fort Hood

Fort Hood, legerpost bevindt zich in Killeen, Texas. Vernoemd naar Confederate General John Bell Hood, de post is het hoofdkwartier van III Corps en First Army Division West en is de thuisbasis van onder meer de 1st Cavalry Division en 3rd Cavalry Regiment. Het is een van de tien bases van het Amerikaanse leger, genoemd naar voormalige Zuidelijke generaals.

Gericht op minderheden

“Dus twee Spaanse soldaten en nu een Aziaat … lijkt iemand in Fort Hood Misschien op minderheden gericht”, schreef een bezorgde burger.

‘Na de verontrustende moord op Army Spc. Vanessa Guillén in een arsenaal in Fort Hood, vraag ik om een ​​onmiddellijke herziening van de behandeling van vrouwen en minderheden in ons leger’, zei senator Dick Durbin eerder.

Velen stellen vragen als ze alle drie verbonden zijn? Ambtenaren van het Amerikaanse leger hebben echter gezegd dat het lichaam van een soldaat werd gevonden op 17 juli nabij Fort Hood,
Mejhor Morta was 26.

Dit volgt op de dood van Gregory Morales en Vanessa Guillen, vermoord een dag voordat ze van plan was seksuele intimidatie te melden die haar familie had gezegd.

‘Dit is de derde soldaat deze maand en zevende dit jaar die is gestorven in de buurt van of op Fort Hood. DAT IS MIJN PUNT’, zegt een woedende lezer.

READ  Waarom überhaupt spelletjes spelen? Het College Football Playoffs Committee verliest alle geloofwaardigheid met de uitsluiting van de Federal Football League

‘Wat is er eigenlijk aan de hand in Fort Hood? De commandant van de basis moet op zijn minst worden aangeklaagd wegens nalatigheid’, schreef een andere lezer.

Er worden ook vragen gesteld over waarom de Amerikaanse president Donald Trump zwijgt over dit alles?

“Dit loopt uit de hand. Deze basis moet niet worden onderzocht door de CID BY A THIRD PARTY die niet is geassocieerd met de basis”, zegt Aja Smith

‘Toen ik in Fort Knox was gestationeerd, kon ik niet wachten om te vertrekken. Eindelijk vertelde Platoon Sergeant me’ hé, ik heb gehoord dat je orders hebt ‘. En ik zei:’ Godzijdank, zolang het niet naar Fort Hood gaat ‘ die kerel sloeg me met het hardste Jim-gezicht dat ik ooit buiten het kantoor heb gezien, ‘zegt Joe Kassabian.

‘Wat is er in godsnaam aan de hand in Fort Hood? De ene moord na de andere! Een Amerikaanse militaire basis zou een van de veiligste plekken in het land zijn, vooral voor militairen!’, Zegt Mansoor Shams.

Slachtoffers van Fort Hood

Slachtoffers van Fort HoodCommons

Rapporten suggereren dat de Filipijnse Mejor Morta na twee maanden in de eenheid AWOL ging, hij verdween afgelopen donderdag. ‘De volgende dag vonden ze zijn auto bij stillhouse lake, en ook zijn lichaam. Fort Hood of zijn eenheid zegt niets. Dit moet stoppen. Echt, voelt Richie.

“voor zover jullie weten, werd EEN ANDERE soldaat op Fort Hood niet reagerend gevonden naast een meer. Hij was een privé (net als Gregory morales & Vanessa Guillen) dit soort dingen zijn niet normaal op militaire bases. Ik bid dat de Heer elke soldaat op die basis ‘, zegt een andere lezer.

  • 3 doden binnen in de afgelopen maand in Fort Hood
  • 6 doden dit jaar op de basis
  • 8 totale sterfgevallen als gevolg van de basis, als je de 2 ingezette slachtoffers opneemt die naar verluidt in het buitenland zijn gestorven

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *