Genshin Impact onderneemt juridische stappen tegen de Twitter-lekken met een dagvaarding

De uitgever van Genshin Impact, Cognoshere, zet juridische stappen tegen enkele van de sprekers voort door Twitter te dagvaarden. In het verleden heeft de uitgever hetzelfde gedaan met Discord om zich te richten op specifieke, bekende leakers in de grote Genshin Impact Discord-kanalen – het grootste doelwit is de leaker genaamd Ubatcha. Deze keer onderneemt Cognosphere actie tegen Xwides, Merlin Impact en GenshinWorld – andere spraakmakende sprekers in de anime-gamegemeenschap.

Cognosphere lijkt Twitter te hebben gedagvaard door een rechtbank in Californië, waarin hen wordt gevraagd namen, adressen, telefoonnummers en eventuele e-mailadressen van de drie sprekers te verstrekken.

De drie personen reageerden verschillend op de juridische stap. Xwides is een Russische leaker met meer dan 93.000 volgers op Twitter, en ze lijken enigszins onaangedaan door dit nieuws, aangezien ze de afgelopen 24 uur meer toekomstige Genshin Impact-inhoud hebben gelekt.

Deze reactie verschilt duidelijk van die van Ubacha. Toen Ubatcha een soortgelijke situatie tegenkwam, verwijderde hij een groot aantal tweets en gaf een verklaring af waarin hij zei dat ze geen inhoud meer van Genshin Impact zullen lekken.

GenshinWorld volgde het voorbeeld van Ubatcha en veegde hun Twitter-pagina volledig weg. Ondertussen plaatste Merlin Impact een recente tweet waarin stond dat ze naar een ander platform zouden verhuizen als hun Cognosphere Twitter-account wordt verbannen.

Stephen Totilo, voormalig hoofdredacteur van Kotaku, deelde nieuws over de recente dagvaarding op Twitter Gisteren nog. Hij plaatste een foto van een vermeend juridisch document met betrekking tot Xwides, dat mogelijk hetzelfde formaat heeft als de andere twee.

READ  Xbox PC Game Pass gebruiken op een Windows-pc

Genshin Impact zal binnenkort zijn 4.0-versies ingaan met grote kaartuitbreidingen die de stad Fontaine, een nieuwe Archon, heel veel personages en misschien zelfs een derde banner-podium toevoegen. Het zou dus geen verrassing moeten zijn dat Cognosphere hard optreedt tegen leakers terwijl we ons voorbereiden op de Genshin Impact v3.5-update.

Written By
More from Max Mcgee
Roller Champions, de Rocket League Rocket League-derby van Ubisoft, loopt opnieuw achter
De aankomende Roller Champions-game van Ubisoft is uitgesteld. Ubi zei vorig jaar...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *