India vs Maleisië live updates

Hallo en welkom bij Khel Now liveblog voor live hockeywedstrijd tussen India en Maleisië Asian Games 2023. Wacht tot de blog is geladen.

Het Indiase dameshockeyteam opende hun 19e Aziatische Spelen 2023-campagne in stijl door Singapore woensdag met 13-0 te verslaan in hun Groep A-wedstrijd. Udita (6), Sushila Chanu Pokambam (8), Deepika (11), Navneet Kaur (14, 14), Deep Grace Ekka (17), Neha (19), Sangeeta Kumari (23). De doelpunten van India werden in de 47e en 53e minuut gescoord door Salima Titi (35e), Monica (52e) en Vandana Kataria (56e).

India toonde vanaf het begin hun dominantie door meedogenloos aan te dringen en meedogenloze aanvallen te lanceren tegen Singapore, waarbij ze twee vroege strafschoppen wonnen en Odita de tweede scoorde in de zesde minuut, wat hen vroeg in de wedstrijd een verdiende voorsprong bezorgde.

Kort na het eerste doelpunt won India een strafschop, omgezet door Sushila Chanu Pokambam (8′), die de bal in de linker benedenhoek schoot en haar team op een 2-0 voorsprong zette.

De doelpunten gingen door voor India toen Dipika (11 min) een hoekschop omzette om de voorsprong van haar team te vergroten, waarna Navneet Kaur (14 min 14) twee doelpunten scoorde – één uit een strafschop en de andere door slim te dribbelen voor Singapore. Verdedigers en doelverdediger zullen India tegen het einde van het eerste kwart een indrukwekkende 5-0 voorsprong bezorgen.

• Aziatische Spelen 2023: India-schema bijgewerkt voor dag 6, 29 september
  • Wie zijn de medaillekandidaten voor India op dag 6, 29 september, van de Aziatische Spelen van 2023?
  • Aziatische Spelen 2023: India schema, resultaten, livestream en tv-details
READ  [VIDEO] SNL: Word Crunch Game Show met Zoë Kravitz

Het tweede kwart ging op een vergelijkbare manier verder, waarbij het Indiase team de controle over de wedstrijd behield door balbezit en voortdurende aanvallen, wat opnieuw zijn vruchten afwierp toen Deep Grace Ekka (17′) en Neha (19′) gemakkelijk de hoekschop omzetten. strafschop. Terwijl Sangeeta Kumari (23 minuten) een prachtig velddoelpunt maakte toen India met een sterke 8-0 voorsprong de eerste helft inging.

India zette zijn dominantie voort, niet beïnvloed door hun enorme voorsprong, toen Salima Tite (35 min) een velddoelpunt scoorde om ervoor te zorgen dat het derde kwartaal eindigde met een 9-0 voorsprong voor India.

Het Indiase team vertoonde geen tekenen van vertraging in het laatste kwart, waarbij Sangeeta Kumari (47 en 53) tweemaal scoorde, terwijl Monica (52) en Vandana Kataria (56) elk één scoorden, waardoor India 13 doelpunten scoorde. -0 overwinning.

Schema van het Indiase dameshockeyteam:

• 1 oktober 2023, India versus Korea om 1330 IST
  • 3 oktober 2023, India versus Hong Kong China om 07.45 uur IST

De wedstrijden worden live uitgezonden op Sony Sports Network en live op Sony Liv.

Volg Khel nu voor meer updates Facebook, TwitterenEn Instagram En sluit je aan bij onze community kabel.