Galactische beschavingen Aankondiging 4 | computer spelletjes

Eerder vandaag kondigde Stardock Galactic Civilisations 4 aan: een nieuw 4X ruimtestrategiegame in de serie dat al bestaat sinds het begin van de jaren negentig. Een volledige release staat gepland voor volgend jaar, maar een alfaversie staat gepland voor release in juni.

GalCiv 4 zal de opbouw van het interstellaire imperium van GalCiv 3 op een aantal zeer belangrijke manieren beschrijven. Kort gezegd, met citaten van Stardock CEO Brad Wardell:

  • De standaard GalCiv-sterrenkaart is verbeterd met “echte coherente zonnestelsels”. Maar het belangrijkste is dat elke kaart nu een ‘sector’ is, en als je uitzoomt, zie je een groep sectoren die met elkaar zijn verbonden door ‘subruimtestromen’. Met andere woorden, elke game is geüpgraded met een conceptueel niveau. Er is een “kaart met kaarten”. (Hoewel u de grootte van de spellen kunt aanpassen en in slechts één sector kunt spelen.)
  • De planeten zijn niet langer gelijk. Er zijn fundamentele werelden die worden ondersteund door koloniën.
  • Om het gedetailleerde beheer laag te houden, opereren de koloniën autonoom en voeden ze hun kernwereld automatisch met grondstoffen.
  • Een fundamentele wereld zou echter niet effectief een onbeperkt aantal koloniën kunnen besturen. De misdaad zal beginnen tussenbeide te komen. Antwoord: Stuur een liniaal naar een kolonie om deze in een basisrijk te veranderen.
  • Dit ‘omkeert’ effectief de typische dynamiek van strategiespellen. In plaats van AI-leiders te rekruteren om het oordeel te automatiseren, rekruteert de speler AI-leiders om toe te voegen aan het aantal werelden dat ze dat ze U kunt persoonlijk oordelen.
  • Het kan echter voorkomen dat spelers in conflict komen met hun scheidsrechters; “Het was interessant om te zien hoeveel onbeschoftheid de game-testers van een AI-leider gebruikten als dat personage echt goede voordelen bood voor hun beschaving”, zei Wardle.
  • In plaats van een campagne kunnen verborgen omstandigheden leiden tot verhaalgebeurtenissen die kunnen leiden tot een nieuw verhaalgedreven evenement. Deze gebeurtenissen zijn “zeer, zeer zeldzaam”.
READ  Apple vs Epic Games: walgelijk vs walgelijk | Kolom
Written By
More from Aubrey Mason

Housebuilding EP onthuld naast prachtig nieuw vinyl en hoes

Nieuws Geplaatst in 5 februari 2021 Ed McGlone Startpagina » Nieuws »...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *