Game Boy Advance – Nintendo Switch Online voegt op 8 maart Metroid Fusion toe

Boy Advance – Nintendo Switch Online-game zal toegevoegd worden Metroid-fusie Op 8 maart Nintendo aankondigen.

Download de onderstaande details.

Met zijn komst kun je de complete reis van Samus Aran via 2D meemaken Metroid serie op Nintendo Switch, te beginnen met het origineel Metroid spel op NES – Nintendo Switch Online Met zijn nieuwste Nintendo Switch-missie binnen Vreselijke Metroid!

in Metroid-fusieInterstellaire premiejager Samus Aran wordt aangevallen door een X-parasiet terwijl hij de mysterieuze planeet SR388 verkent. Dit organisme is niet alleen dodelijk, maar het kan ook de capaciteiten nabootsen van elk wezen dat het aanraakt – inclusief Samus zelf! Nadat ze van de rand is gered dankzij een injectie met Metroid-DNA, het enige natuurlijke roofdier van de X-parasiet, ontdekt ze al snel dat de parasiet zich heeft verspreid naar het onderzoeksstation in een baan om SR 388. Kwetsbaar en zonder opties, moet Samus alles doen wat nodig is om de X-dreiging te vernietigen voordat het te laat is.

Ga samen met Samus op deze beslissende missie en ervaar klassieke Metroid-gameplay terwijl je een enorm onderzoeksstation verkent dat wemelt van vijandige levensvormen. Verzamel power-ups – waaronder favorieten als Morph Ball en Screw Attack – ontdek vele geheimen en beleef het avontuur dat Super Metroid™ verbindt met Metroid Dread. Maar wees gewaarschuwd, want de gevreesde SA-X, een niet te stoppen X-parasiet die Samus nabootst, is vrij rond… en hij komt achter jou aan.

Eenmaal Metroid-fusie Als je op volgorde van de belangrijkste Metroid-series wilt genieten, kun je Metroid spelen op NES – Nintendo Switch Online bibliotheek, Metroid II – De terugkeer van Samus Op de Game Boy – Nintendo Switch Online bibliotheek, Supermetroide Op de Super NES – Nintendo Switch Online bibliotheek, Metroid Fusion en vervolgens ingepakt met de nieuwste release op Nintendo Switch, Vreselijke Metroid. Plus, als je een onverschrokken premiejager bent, kun je vertakken en een spel spelen Metroid Prime geremasterd Het spel is nu beschikbaar!

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer.

Trailer advertentie

Engels

Japans

READ  Nippon Ichi Software heeft een nieuwe teaser-site voor de titel gelanceerd die een warme uitstraling heeft
Written By
More from Lesley Curry
Saygus smartphone-CEO die nooit een van fraude beschuldigde telefoon heeft vrijgegeven
Het U.S. Attorney’s Office in Utah heeft een man die al enkele...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *