Game Day Guide: Boise State Broncos vs. UNLV Rebels

De wedstrijd van vrijdagavond tussen de 4-1 Broncos en de 0-5 Rebels vindt plaats in het Allegiant Stadium, de nieuwe thuisbasis van de Las Vegas Raiders.

BOISE, Idaho – UPDATE: De Mountain West Conference heeft woensdagavond aangekondigd dat de wedstrijd van Boise State tegen UNLV is geweest geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie.

Slechts zes dagen nadat de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen van het Boise State-voetbalteam is geannuleerd, gaan de Broncos de weg op voor een wedstrijd tegen de UNLV-rebellen.

De wedstrijd begint vrijdag om 19.30 uur Mountain Time en wordt landelijk uitgezonden op CBS Sports Network. Het wordt gespeeld in het Allegiant Stadium, de nieuwe thuisbasis van de Las Vegas Raiders.

Op het moment van schrijven is het de bedoeling dat het spel doorgaat zoals gepland. Maar in het universiteitsvoetbalseizoen 2020 is niets zeker.

De wedstrijd van afgelopen weekend tegen San Jose State werd aangekondigd als een botsing van ongeslagen teams in Mountain West die konden beslissen wie van hen een reis naar de kampioenswedstrijd van de conferentie zou verdienen.

Maar minder dan vijf uur voor de geplande aftrap van 14.00 uur, annuleerde de conferentie de wedstrijd vanwege positieve COVID-19-tests binnen het Broncos-programma.

Het was een hartverscheurende ontwikkeling, vooral voor veel senior spelers die uitkeken naar Senior Day en mogelijk hun laatste wedstrijd in het Albertsons Stadium speelden.

“Het is triest”, zei senior cornerback Avery Williams. “Het is triest om hard te werken, de coaches zijn hier elke avond tot middernacht om een ​​spelplan op te stellen. Senior Night on the Blue, het is iets groots voor ons, gewoon om te vieren met onze broers en onze ouders die naar het spel, het was een beetje triest. “

Na de annulering werden alle teamactiviteiten onderbroken omdat spelers en coaches op zondag aanvullende tests ondergingen. Boise State (4-1, 4-0 MW) maakte maandagavond laat bekend dat de ploeg dinsdag de training zou hervatten. Woensdag was er weer een testronde gepland.

“Onder deze omstandigheden maak ik me grote zorgen”, zei Bryan Harsin, coach van Boise State, tijdens een persconferentie op zondag. “Ik ben optimistisch dat we dinsdag gaan oefenen, en we zullen uitzoeken hoe we dat kunnen afwegen en onze vertegenwoordigers voor ons team krijgen en hoe we een paar jongens kunnen jongleren om het te laten werken, want we willen maar ja, ik zou tegen je liegen als ik me niet dagelijks zorgen maakte. ‘

READ  Xgimi Horizon Pro 4K-projector

Ondertussen heeft UNLV (0-5) zijn eigen COVID-19-strijd gehad. De wedstrijd van de rebellen tegen Colorado State werd twee weken geleden afgelast nadat positieve coronavirus-tests hen ervan weerhielden naar Fort Collins te reizen. Ze waren in staat om afgelopen zaterdag te spelen en vielen met 45-14 tegen Wyoming in het Allegiant Stadium.

Rebellen-coach Marcus Arroyo zei zondag dat hij hoopt dat sommige spelers die de wedstrijd van afgelopen weekend hebben gemist, deze week kunnen terugkeren. Maar net als Harsin weet hij dat er tussen nu en de aftrap van alles kan gebeuren.

“We kwamen een situatie tegen waar velen mee te maken hebben”, zei Arroyo over spelers die het spel misten. “We staan ​​gepland om aanstaande vrijdag een wedstrijd te spelen tegen een premierteam in onze competitie, en nogmaals, we zullen ons voorbereiden met de groep die we zo goed mogelijk hebben, wetende dat dingen binnen 24 uur kunnen veranderen met een dubbeltje.”

SPELINFORMATIE

Boise State (4-1, 4-0 MW) bij UNLV (0-5 MW)

 • Vrijdag 4 december
 • Allegiant Stadium, Las Vegas, Nevada
 • Aftrap: 19.30 uur MT

OP TV

De game wordt uitgezonden op CBS Sports Network (John Sadak, Randy Cross), dat te vinden is op de volgende kanalen:

 • Sparklight: kanaal 139/1139 (HD)
 • DirecTV: kanaal 221
 • Dish Network: Channel 158
 • Cox: kanaal 234

OP DE RADIO

Fans kunnen naar de game luisteren op het Bronco Radio Network (Bob Behler, Pete Cavender) online of op de volgende stations in de omgeving van Boise:

 • KBOI 670 AM in Boise
 • KTIK 93.1 FM in Boise
 • KDZY 98.3 FM in McCall
 • KSNQ 98.3 FM in Twin Falls

Hier is een lijst van Bronco Radio Network-stations buiten het Boise-gebied.

STREAMEN

De game wordt live gestreamd op het Website van CBS Sports, evenals op de mobiele CBS Sports-app, verkrijgbaar in de app-winkels van Apple en Android. De service is alleen beschikbaar voor abonnees van deelnemende kabel- en satelliettelevisieaanbieders (waaronder onder andere Sparklight, Cox, Dish Network, DirecTV, Hulu en YouTube TV).

BRONCO ROUNDUP GAMEDAY SHOW

De Bronco Roundup Game Day-show van KTVB zal vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur live zijn op KTVB, KTVB.COM en op de mobiele KTVB-app. Ga mee met Jay Tust, Will Hall en bekijk alle belangrijke verhaallijnen rondom deze matchup.

READ  Top 5 Minecraft Bedrock-textuurpakketten die u gratis kunt downloaden

PERSCONFERENTIE NA HET SPEL

KTVB zal de persconferentie na de wedstrijd live streamen op KTVB.COM, de KTVB YouTube-kanaalen op de mobiele KTVB-app.

Interviews met coach Bryan Harsin en spelers zullen online worden geplaatst kort nadat de persconferentie is afgelopen, zodat u de persconferentie kunt bekijken waar en wanneer u maar wilt.

Blijf na de wedstrijd op de hoogte van KTVB.COM voor een samenvatting van de wedstrijd, hoogtepunten en een diavoorstelling van de wedstrijd.

DUN BIJ D-LINE

Boise State-coach Bryan Harsin kondigde zondag aan dat defensive end Sam Whitney een seizoensafhankelijke blessure opliep in de Hawai’i-wedstrijd.

Hij erkende dat “onze loopgraven dun zijn” op de verdedigingslinie, en dat kan een understatement zijn. Whitney voegt zich bij Demitri Washington, Keeghan Freeborn en Herbert Gums op de lijst van verloren d-linemen voor de rest van het seizoen.

Om de zaken nog erger te maken, is Scale Igiehon beperkt door letsel.

Harsin merkte op dat bepaalde posities, vooral in de aanvallende en verdedigende linies, moeilijk te vervullen zijn als ze worden gedecimeerd door COVID-19 en / of verwondingen.

“Kekaula Kaniho gaat niet defensive end spelen”, zei hij.

GERELATEERD: Boise State football: lid worden van de club

Gelukkig hebben de Broncos nog steeds Scott Matlock en Shane Irwin om voorop te lopen, maar achter hen zit veel jeugd en onervarenheid die misschien wat geschud van posities vereisen om er zeker van te zijn dat er genoeg diepte is om week in week uit te spelen.

VEGAS ‘VENERABLE LOCATIE

Als alles volgens plan verloopt op vrijdag, zullen de Broncos hun allereerste wedstrijd spelen in het nieuwe Allegiant Stadium, de thuisbasis van de Las Vegas Raiders van de NFL. Zoals KTVB-sportanalist Tom Scott opmerkte in De Scott Slant-column van woensdag, hebben de gelovigen van de staat Boise altijd goed naar Sin City gereisd ter ondersteuning van hun team. Maar dit jaar is het anders:

Als het niet voor 2020 was, zou deze UNLV-game er een zijn waar mensen naar toe zouden komen. Boise State heeft maar liefst 15.000 fans in het gammele Sam Boyd Stadium gestort door middel van drie wedstrijden tegen de Rebels en vijf Las Vegas Bowls. Maar nu is het tijd voor Allegiant Stadium, het nieuwe koepelvormige huis van de Raiders net ten westen van Mandalay Bay, en het is iets anders. Het kostte bijna $ 2 miljard en biedt plaats aan 65.000. Het zou dit najaar zeker gevuld zijn geweest voor de Raiders, maar wat voor loting zou UNLV zijn geweest? Een menigte van 20.000 was groot voor de rebellen van Sam Boyd. Allegiant zou zeker voor een boost zorgen, maar tijdens het voetbalseizoen gaat alle aandacht nu in Vegas naar de Raiders. UNLV schraapt voor elke blootstelling die het tegenwoordig kan krijgen. We cirkelen terug in 2021.

BRONCOS-REBELS-SERIE

Boise State heeft een 8-3 voorsprong aller tijden in de serie met UNLV die dateert uit 1972. De Broncos hebben elk van de laatste zes vergaderingen gewonnen, met het laatste verlies al in 1976.

READ  BSTC PRE DelEd 2021-toegangskaart vrijgegeven: downloadstappen

Boise State en UNLV deelden een serie van zes wedstrijden van 1972-77, waarbij elk team het thuisveld bij elke gelegenheid verdedigde.

Boise State is 5-0 tegen de rebellen sinds 2011, toen de teams competitierivalen werden. Geen van de games in die periode was in de verste verte dichtbij, waarbij de Broncos met gemiddeld 24,4 punten wonnen.

De laatste wedstrijd die tussen de teams werd gespeeld, was een overwinning van 38-13 Broncos in Sam Boyd Stadium in 2019.

Het all-time record van Boise State tegen UNLV:

 • Okt. 5 september 2019 – W – 38-13 (Las Vegas)
 • 18 november 2016 – W – 42-25 (Boise)
 • Okt. 31, 2015 – W – 55-27 (Las Vegas)
 • 20 oktober 2012 – W – 32 – 7 (Boise)
 • Nov. 5 september 2011 – W – 48 – 21 (Las Vegas)
 • 24 september 1977 – W – 45-14 (Boise)
 • Nov. 6, 1976 – L – 31-26 (Las Vegas)
 • 18 oktober 1975 – W – 34-21 (Boise)
 • 19 oktober 1974 – L – 37-35 (Las Vegas)
 • 13 oktober 1973 – M – 24-19 (Las Vegas)
 • 16 september 1972 – W – 36-16 (Boise)

GERELATEERD: Boise State football: het symbool wordt vetgedrukt weergegeven

Bekijk al onze voetbalverslagen in Boise State in onze YouTube-afspeellijst:

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Written By
More from Eda Greene
Google Drive downloadt geen bestanden nadat ze zijn gecomprimeerd
Sommige gebruikers klagen over het niet downloaden van zip-bestanden naar Google Drive....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *