Gamersnet Podcast # 123 | Aardverschuiving in de spellen!

Nog een week, een nieuwe Gamersnet Podcast! Bespreken natuurlijk Salim in Peter opnieuw hun gespeelde games, waaronder de Call of Duty: Black Ops – Cold War Alpha, Inside en Ghost of Tsushima !!

Natuurlijk kunnen we het grootste game-nieuws niet lang negeren. Microsoft heeft Bethesda overgenomen en de heren speculeren uitvoerig over wat dit allemaal betekent. Ook besproken is het ontbreken van een demo van FIFA 21 en het feit dat je Spider-man weer moet kopen voor de PlayStation 5.

Help ons naar 100 Apple Podcast-recensies voor 2021! Heel erg bedankt en veel luisterplezier!

Met 25 Patreon-leden keert de Podracecast terug (Star Wars)! De klepstandsteller staat op

23

Deze week hebben we er weer een Gamersnet Aftershow (30 minuten deze keer), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor geweldige extra inhoud zoals audiocommentaar, minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er binnenkort een vaccin is!

Word een beschermheer!

Luister nu naar de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Vriend van de show van SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de laatste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast groeien! Vertel een gamevriend over de show en / of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (u hoeft GEEN Apple-gebruiker te zijn!)

Praat en stel vragen we moedigen ook aan. Zeg uw mening met een berichtrichting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet plaatsen we de volgende aflevering voor jouw onderwerp en / of vragen!

READ  De winnaars van Destiny 2's Guardian Games 2021 zijn Hunters and Warlocks op de tweede plaats

Written By
More from Aubrey Mason

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *