Man bedekt geslachtsdelen met gezichtsmasker; loopt halfnaakt op Oxford Street

A man wearing a surgical mask as G-string walks past a woman, as the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues, on Oxford Street in London, Britain July 24, 2020. REUTERS/Simon Dawson

Een man die een chirurgisch masker draagt ​​terwijl G-string langs een vrouw loopt, terwijl de verspreiding van de coronavirusziekte (COVID-19) doorgaat, op Oxford Street in Londen, Groot-Brittannië, 24 juli 2020. REUTERS / Simon Dawson

Te midden van de blokkering van het Coronavirus hebben we mensen over de hele wereld zien experimenteren met de meest bizarre dingen, maar dit laatste incident uit Londen zal je mond open doen vallen. Passerbys bleven geamuseerd en geschokt nadat ze een man hadden gezien die een masker droeg, we herhalen, slechts een masker om zijn geslachtsdelen te bedekken.

De man werd op vrijdag afstandelijk in de populairste winkelstraten gezien terwijl hij niets anders dan een lichtblauw gezichtsmasker over zijn kruis droeg om zijn naaktheid te bedekken.

Een man slenterde vrijdag door de populairste winkelstraat van Londen met alleen een masker om zijn naaktheid te bedekken, waardoor voorbijgangers verbaasd, geamuseerd en geschokt achterbleven. Een fotograaf van Reuters maakte een foto van de man vanuit een kantoor boven de straat.

Het is onduidelijk wat de man met de gezichtsmasker G-snaar daartoe aanzet, maar misschien heeft hij het door de regering uitgegeven coronavirusprotocol verkeerd geïnterpreteerd om corona op afstand te houden.

Verplichte gezichtsmaskerregel in het VK

Lang nadat de meeste andere Europese landen strengere regels voor gezichtsmaskers hadden ingevoerd, heeft het VK sinds gisteren, 24 juli, de verplichte gezichtsbedekking ingehaald in winkels en supermarkten.

Gezichtsmaskers werden verplicht gesteld in winkels, banken en afhaalrestaurants om te strijden tegen COVID-19. De wet vroeg ook dat mensen die afhaalkoffie kopen, wettelijk verplicht zijn om een ​​gezichtsbedekking te dragen.

READ  Stadia Pro-games aangekondigd voor december en brengen Fallen Order uit

Volgens de wet kan de politie £ 100 boetes uitdelen aan mensen in winkels, winkelcentra, banken, afhaalrestaurants, postkantoren, broodjeszaken en supermarkten die de regels negeren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *