Games with Gold Nieuws van november 2020 en verrassingsupdate voor gratis proefversie van Xbox Live-games | Gamen | Vermaak

Microsoft zal deze week zijn volledige Games with Gold-plannen voor november aankondigen, met een nieuwe line-up van vier Xbox One en Xbox 360 die binnen een week wordt gelanceerd.

Er is geen precieze datum gedeeld, maar dingen zullen vóór zondag 1 november 2020 moeten worden onthuld.

Dit betekent dat de volgende grote Xbox Live Gold-onthulling de komende dagen zal plaatsvinden. Er zijn geen lekken opgedoken die suggereren wat de volgende keer Games with Gold zou kunnen treffen.

En er is iets speciaals voor nodig om de meest recente toevoegingen aan Xbox Game Pass te overtreffen.

De andere grote abonnementsservice van Microsoft, gewoon Rainbow Six Siege, maakte deel uit van de officiële line-up. En hoewel R6 misschien geen nieuw spel is, is het nog steeds erg populair en heeft het een enorme aanhang opgebouwd.

De Games with Gold-line-up van oktober omvatte Slayaway Camp: Butcher’s Cut, Maid of Sker, Sphinx and the Cursed Mummy en Costume Quest.

Slayaway Camp: Butcher’s Cut en Costume Quest zullen aan het einde van de maand worden vervangen door nieuwe games, terwijl Maid of Sker beschikbaar zal zijn tot 15 november.

Hoewel fans nog even moeten wachten tot ze de nieuwste Game with Gold-titels kunnen downloaden, zijn er dit weekend nieuwe opties om uit te kiezen.

Het Free Play Days-evenement van Microsoft is terug en bevat de volgende games die gratis kunnen worden gespeeld tot maandag 26 oktober.

Fallout 76

In het Fallout-universum markeert 23 oktober de dag dat de bommen vielen; het evenement waarmee het allemaal begon. En het zou Fallout niet zijn als we geen feest zouden geven om de dag te vieren dat de wereld eindigde! Als je nog niet de kans hebt gehad om in Fallout 76 te springen, is dit de beste tijd!

READ  De nieuwe Xbox Series X-update richt zich op mensen met lawaai

Tot en met 26 oktober kun je de hele game gratis ervaren, inclusief de basisspelervaring, plus Wastelanders, Nuclear Winter en de One Wasteland Update.

Er is voor iedereen uitverkoop tijdens de Bombs Drop Day-vieringen, of je de game nu al hebt of nog niet hebt opgepikt! Ontvang Fallout 76 en meer tegen een gereduceerde prijs van nu tot en met 26 oktober. Proef tot slot een Fallout 1st-lidmaatschap met de gratis Fallout 1st Preview.

Om het te claimen, hoef je alleen maar in te loggen tussen 20 oktober en 26 oktober, het gratis Fallout 1st Limited Preview ‘item’ te zoeken in de Atomic Shop, en je hebt toegang tot enkele van de functies die worden aangeboden met de lidmaatschap, inclusief de Scrapbox, Survival Tent en wat gratis goodies.

UFC 4

Word deze zaterdag gehyped voor UFC 254 door UFC 4 te spelen! Ontwikkel en pas je karakter aan, want de vechter die je wordt wordt gevormd door je prestaties, vechtstijl en persoonlijkheid.

Vloeiend, authentiek, stand-up opvallend en een gereviseerde takedown- en grondmechanica zijn te zien in meerdere spelmodi, van The Kumite en The Backyard tot Blitz Battles of de online wereldkampioenschappen. Bovendien arriveert Brock Lesnar in UFC 4 en kun je voor een beperkte tijd gratis als hem vechten – en de nieuwe Halloween-ijdelheid bekijken om te ontgrendelen.

Vernietig alle mensen!

De cultklassieker keert terug! In deze remake van het legendarische actie-avontuur van de buitenaardse invasie, terroriseert de kwaadaardige Crypto-137 weer de mensen van de aarde uit de jaren 50. Als Crypto is het jouw taak om de nietige mensen te vernietigen met behulp van allerlei over-the-top buitenaardse wapens en paranormale krachten.

READ  Xbox viert de Internationale Dag van 's Werelds Inheemse Volkeren

Met absurde humor en veel lachwekkende momenten, zul je zien waarom de originele game een inspiratie was voor veel games die volgden. Maak je klaar om een ​​gigantische stap te zetten op de mensheid.

Written By
More from Vanessa Hale
De exclusieve Xbox Series X Insider Leaks-game is vergelijkbaar met PS3 Classic
Een andere exclusieve game afkomstig van Xbox Series X en Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *