GameStop begint vroege Black Friday-uitverkoop op PS4, Xbox One, Nintendo Switch Games

Winkeliers proberen het vaak start Black Friday zo vroeg mogelijk om zoveel mogelijk mensen te betrekken, en GameStop is geen uitzondering dit jaar, aangezien de gaming-retailer al enkele waardevolle deals aanbiedt. Games van de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, samen met accessoires en andere spelbehoeften, krijgen nu korting tijdens de Black Friday Countdown Sale die op dit moment live is. We zullen dit soort uitverkoop een aantal dagen live zien via GameStop met wisselende deals totdat de eigenlijke Black Friday-evenementen in volle gang zijn.

Hoewel de deals inderdaad vroeg zijn begonnen, is de vangst met de vroege Black Friday deals bij GameStop is dat ze niet allemaal aanwezig zullen zijn tijdens de hele duur van de Countdown Sale. De eerste dag is nog een paar uur actief op het moment dat dit wordt geschreven, en daarna worden de deals omgewisseld voor andere, hoewel sommige tot de volgende dag nog kunnen voortduren. Deze Countdown Sale-dagen lopen tot 18 november.

Afgezien van dat voorbehoud, is het vermeldenswaard dat sommige games die tijdens het evenement te koop zijn, nieuw zijn, terwijl andere tweedehands zijn. We hebben hieronder een greep uit enkele van de PlayStation 4-, Xbox One- en Nintendo Switch-games die te koop zijn, samen met hun gereduceerde prijzen opgenomen. De Xbox One- en PlayStation 4-deals zijn voorlopig hetzelfde, dus ze zijn in dezelfde lijst opgenomen.

PlayStation 4 / Xbox One

  • Devil May Cry 5 – $ 14,99
  • Borderlands 3 – $ 14,99
  • Hitman 2 – $ 12,99
  • FIFA 21 Ultimate Edition – $ 69,99
  • De Sims 4 Plus Star Wars: Journey to Batuu-bundel – $ 19,99
READ  Voor de Control Ultimate Edition-disc is een eenmalige online verbinding vereist om op Xbox • Eurogamer.net te spelen

Nintendo Switch

  • Luigi’s Mansion 3 – $ 37,99
  • Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe – $ 37,99
  • Yoshi’s vervaardigde wereld – $ 37,99
  • Sid Meier’s Civilization VI – $ 13,99
  • The Legend of Zelda: Link’s Awakening – $ 37,99

Dit soort deals van GameStop zijn natuurlijk niet het beste van het beste dat we krijgen sinds de uitverkoop net is begonnen, maar het feit dat het nog een aantal dagen voor Black Friday zelf duurt, betekent dat je in ieder geval één ding zou moeten kunnen vinden dat je ‘ opnieuw in tijdens de verkoop. Dingen zoals controllers en andere accessoires worden op dezelfde manier verdisconteerd om bij de games te passen.

Als je een PlayStation 4- of Xbox One-game koopt, is het ook de moeite waard eraan te denken dat veel van deze games gratis upgrades krijgen of al hebben gekregen voor de volgende generatie Xbox One- en PlayStation 4-versies. Degenen die hun nieuwe consoles nu al hebben opgehaald of van plan zijn om de een of de ander te kopen, kunnen deze games op de nieuwe consoles spelen, ongeacht of ze upgrades van de volgende generatie krijgen of niet.

Opmerking: als u een van de geweldige, onafhankelijk gekozen producten die hier worden weergegeven, koopt, kunnen we een kleine commissie van de winkelier verdienen. Bedankt voor je ondersteuning.

Written By
More from Vanessa Hale
Dark Souls 3 draait nu op Xbox Series X met 60 frames per seconde
Dark Souls 3 is de nieuwste game FPS-boost Ondersteuning op Xbox Series...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *