GameStop maakt best verkochte AAA PS4- en Xbox One-game voor slechts $ 1,49

Het is misschien onmogelijk om de PS5 nu bij GameStop vooraf te bestellen, maar je kunt een 2019 AAA PS4- en Xbox One-game krijgen voor slechts $ 1,49 via de winkel. Zoals je wellicht weet, heeft GameStop een reputatie opgebouwd voor het aanbieden van een lachwekkend bedrag voor je games, en dit komt gedeeltelijk omdat het deze gebruikte games spotgoedkoop verkoopt. Een extreem voorbeeld hiervan is een gebruikte kopie van Hymne, dat momenteel $ 1,49 is op PS4 en Xbox One. Ondertussen, als je het niet leuk vindt om gebruikte spellen te kopen, maak je geen zorgen, je hebt dan alleen 51 cent extra nodig. Naast een gebruikt exemplaar van $ 1,49 van Hymne, GameStop biedt ook gloednieuwe exemplaren van de game op beide platforms voor slechts $ 2.

Op het moment van publicatie is het onduidelijk hoelang deze aanbieding geldig zal zijn, maar we weten wel dat het een tijdelijke deal is. En terwijl Hymne op dit moment zeker in het “dead game” -gebied zit, hebben BioWare en EA al bevestigd dat de game wordt herwerkt. Voorlopig is het onduidelijk wanneer deze grote revisie zal vallen of dat het de moeite waard is om erin te springen, maar voor $ 1,49 kun je net zo goed een exemplaar ophalen voor het geval de game een No Man’s Sky-esq ommekeer.

Wat de game zelf betreft, deze debuteerde vorig jaar via de PS4, Xbox One en pc, en via EA en BioWare. De laatste is natuurlijk de veelgeprezen ontwikkelaar die bekend staat om de Massa-effect en draken tijdperk serie.

READ  Fall Guys Nintendo Switch- en Xbox-releases zijn officieel vertraagd, maar om de een of andere reden

Hymne lijkt zijn belofte om zich helemaal nieuw te voelen echt na te komen, maar met BioWare-fans in gedachten, ‘leest een fragment uit onze officiĆ«le recensie van het spel. “In eerste instantie had ik de indruk dat het niet echt aanvoelde als een BioWare-game, maar naarmate de tijd verstreek, realiseerde ik me dat dit niet helemaal waar was. Het voelt allebei vergelijkbaar met een BioWare-game in termen van interactie, maar mechanisch gezien, het voelt heel nieuw aan. Als hardcore BioWare-franchisefan is dat geen slechte zaak. Het is nieuw, en een beetje buggy, maar het werkt. “

Voor meer dekking op Hymne en alles wat met gamen te maken heeft, klikt hier of bekijk enkele van de relevante links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Edo no Yami voor PS5, Xbox, pc, PS4 en Switch toont strakke gameplay in nieuwe promo

Nieuws Game-ontwikkelaar Troglobytes heeft een nieuwe trailer onthuld voor de aankomende actiegame...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *