Geen verkiezingswinnende machine, BJP werkt voor mensen, PM Narendra Modi voor feestwerkers

NDTV News

PM Narendra Modi spreekt BJP-medewerkers aan via videoconferenties

New Delhi:

Premier Narendra Modi zei vandaag dat de BJP een politieke organisatie is die voor de mensen werkt en niet alleen maar een “verkiezingswinnende machine”. De premier sprak partijmedewerkers aan via videoconferenties tijdens de coronaviruspandemie en zei: “Politieke commentatoren zien verkiezingen alleen vanuit een politiek perspectief. Maar voor de BJP is de partij niet alleen een machine om verkiezingen te winnen. Het staat voor seva (service), voor mensen, voor gemeenschap, voor het land, om verandering te brengen. “

“De zegeningen van mensen zijn als Gods zegeningen. Ze zijn zeer krachtig. Mensen zullen eisen en verzoeken stellen, en we hebben werk voor ze en begrijpen de samenleving die ons tijdens crisis vertrouwt,” zei premier Modi. “Tijdens de afsluiting hebben jullie (feestmedewerkers) het leven van miljoenen mensen gemakkelijk gemaakt met jouw toewijding”, voegde hij eraan toe.

“Zoveel BJP-arbeiders hebben de armen als hun familieleden behandeld tijdens deze sluiting en hielpen hen in de strijd tegen COVID-19. Er zijn niet veel mensen op de hoogte van deze arbeiders, ze werden niet op tv getoond omdat ze mensen in afgelegen gebieden hielpen ‘, Zei premier Modi.

De premier heeft ook verschillende projecten besproken die door BJP-medewerkers zijn uitgevoerd tijdens de “Seva Hi Sangathan” -bijeenkomst.

PM Modi prees het werk van de Rajasthan-eenheid van de BJP tijdens de afsluiting en zei dat het laat zien dat de partij een “constructieve rol” kan spelen, of ze nu aan de macht is of in oppositie tijdens een crisis. Het congres is aan de macht in Rajasthan.

READ  Zonder papyrus zijn perfecte Nendoroids

PM Modi prees veel staatseenheden zoals die in Maharashtra en Bihar in hun lokale talen.

‘Voor BJP karyakartas staat het dienen van de natie op de eerste plaats’, twitterde hij voor zijn adres.

De staatseenheden van de BJP presenteerden PM Modi een “rapportkaart” voor hun openbare dienst en voor outreach-taken die zij tijdens de afsluiting hebben uitgevoerd.

Top BJP-leiders, waaronder vakbondsministers Rajnath Singh, Amit Shah, Nirmala Sitharaman, Piyush Goyal en Giriraj Singh, naast partijvoorzitter JP Nadda, woonden de online bijeenkomst bij vanuit het hoofdkantoor van de BJP in Delhi, terwijl PM Modi verbinding maakte via een videoverbinding vanuit zijn officiële residentie.

Written By
More from Aubrey Mason
Battlefield 2042 introduceert een niet-binair personage, het eerste in zijn soort in de serie
Emma “Sundance” Rosier, een Battlefield 2042-specialist, is geen duo, waardoor ze het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *