Kangana Ranaut picknickt met familie in Manali

Kangana Ranaut picknickt met familie in Manali

Kangana Ranaut geniet van enige tijd in Manali voordat de moesson begint. De actrice organiseerde een picknick voor haar gezin in de pittoreske bergen van het gebied.

Op het werkfront is Kangana Ranaut helemaal klaar om regisseur en producer te worden voor de film “Aparajita Ayodhya”, die draait om de Ram Mandir-zaak.Twitter

“Kangana organiseerde een picknick voor haar familie. Hoewel ze in de groene zone zijn, waarderen ze alle toestemmingen van de autoriteiten van Himanchal Pardesh”, twitterde het team van de actrice.

Ze deelden ook een video waarin Kangana te zien is terwijl ze zich vermaakt terwijl ze op het groene gras rolt terwijl ze haar hart lacht. Ze brengt duidelijk quality time door met haar zus Rangoli en neef Prithvi.

Ook de andere gezinsleden vermaken zich prima als ze samen zitten eten, kletsen, lachen, zingen en dansen. Kangana is ook te zien bij haar moeder terwijl ze vrolijk danst.

Kangana Ranaut

Kangana Ranaut.Instagram

‘Kangana Ranaut organiseerde een picknick voor haar gezin, en vanwege afsluiting zijn er geen toeristen in de vallei. Het resultaat? Een met vrijheid gevulde en gelukkige tijd in de vallei die ze al jaren niet heeft gezien. De natuur heeft een manier van genezing ons en alles heeft een zilveren rand, we moeten er naar zoeken! ”, luidt een Instagram-bericht van het digitale team van de actrice.

Op het werkfront is Kangana Ranaut helemaal klaar om regisseur en producer te worden voor de film “Aparajita Ayodhya”, die draait om de Ram Mandir-zaak.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *