Genshin Impact en vier andere spellen

Aan ik belde we kiezen elke maand een nieuw topspel dat voor ons opvalt. We hebben ook enkele speltips voor je. Dit zijn de beste iOS-games van oktober 2020.

Beste iOS-games oktober 2020

1. iPhone-game van de maand: Genshin Impact

Het feit dat je Genshin Impact gratis kunt spelen, voelt bizar aan. Deze game is zo groot en uitgebreid, en kan in kwaliteit strijden tegen een topspel als The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch. Dat de makers inspiratie haalden uit Zelda wordt niet genegeerd. Veel voelt hetzelfde, zoals de uitgestrekte wereld, stijl, vechtsysteem, het vermogen om te koken en je uithoudingsvermogenmeter die leegloopt als je klimt of zwemt.

Maar de game doet zijn eigen ding genoeg om niet als een complete kopie te worden opgeborgen. Genshin Impact volgt meer een traditionele RPG-stijl om het verhaal te vertellen. In The Legend of Zelda word je in een uitgestrekte wereld gegooid en het is aan jou om deze te ontdekken en te veroveren. In Genshin Impact is je reis door de open wereld meer gestructureerd met duidelijke speurtochten en kerkers om je ervaringsniveau te verhogen, waarna je weer verhaalmissies kunt doen.

Gratis te ontdekken

Toch ben je ook gewoon vrij om de grote wereld te verkennen en vijanden aan te vallen. Dat doe je met verschillende karakters waarmee je op elk moment kunt wisselen. De hoofdpersonages hebben bijvoorbeeld een zwaard en snel bruikbare windkrachten. Het eerste andere personage dat je tegenkomt, gebruikt een pijl en boog en heeft vuurkracht.

Het verhaal van de game gaat over tweelingen die tussen werelden reizen. Zodra ze de huidige wereld binnenkomen, houdt een god ze tegen. Jij kiest de jongen of het meisje om mee te spelen, dan wordt de ander gevangen genomen door de god. Het is aan jou om je zus of broer terug te vinden. Dit doe je niet alleen, want je zult steeds meer personages tegenkomen die elk op een andere manier spelen.

Gacha

Genshin Impact is er één totspel. Gacha betekent zoveel als gokken. Je krijgt of betaalt een soort lootboxes met willekeurige items, personages en wapens. Dat klinkt heftig, maar het valt niet mee. De game is gratis te spelen en je wordt nooit gebombardeerd met notificaties dat je geld moet uitgeven zoals bij andere games. Het wordt natuurlijk steeds aantrekkelijker om dit te doen.

Een van de manieren om daar op de juiste manier mee om te gaan, is door de items die je hebt verstandig te gebruiken. Als je het spel start, krijg je een grote verzameling bonussen. Met deze items kun je eenvoudig je personages en hun wapens upgraden. Maar als je alles meteen uitgeeft, kom je later in de problemen.

Het hele gacha-systeem is iets om met zorg om te gaan, maar je kunt talloze uren door dit gekke spel dwalen zonder een cent uit te geven. En met zoveel kwaliteit, ook in graphics, soundtrack, voice-acting en nog veel meer, is het echt geen schande als je daarna wat wilt uitgeven.

2. Geheugen

Unmemory biedt een bijzondere manier om een ​​verhaal te beleven. De makers noemen het een spel dat je kunt lezen en een boek dat je kunt spelen. Dat klopt precies. Unmemory speelt als een boek met interactieve elementen, maar het gaat zoveel verder dan tekst waar je af en toe op moet tikken. Je moet puzzels oplossen door de dingen die je net hebt gelezen, maar ook hebt gehoord. Je moet soms heen en weer gaan, en zelfs de muziek kan hints weggeven.

Beleef het verhaal van iemand die wakker wordt in een appartement met een dode vrouw in de badkuip. Amnesia vereist niet alleen dat je erachter komt wat er is gebeurd, maar ook wie je bent.

3. FAR: Lone Sails

In een verlaten, dode wereld heb je een enorme machine in dit spel die je vooruit helpt. Het is jouw taak om deze machine draaiende te houden. Via allerlei knoppen die je kunt indrukken en hendels waar je aan kunt trekken, moet je de motor draaiende houden of met zeilen vooruit bewegen.

Er wordt heel weinig over deze machine uitgelegd, maar voor het einde van het verhaal bestuur je dit schip als een professional. Vergeet niet om af en toe de deur uit te gaan om brandstof te zoeken.

4. Slash Quest (Apple Arcade)

Het leven is niet gemakkelijk als je een zwaard bent. Vooral als je prinses is ontvoerd en je geen benen hebt om haar te vinden. Gelukkig vindt een kind het zwaard, maar het valt haar een beetje zwaar. Dat betekent dat de besturing in dit spel even wennen is, maar dat is een deel van het plezier. Slash Quest is een actiespel voor kinderen. Dit maakt de puzzels en gevechten erg gemakkelijk.

READ  Leiders zetten zich op voor de dynastie achter Patrick Mahomes, Andy Reid

5. House Flipper: Home Renovatie

Doe jij vanwege de coronacrisis ook nog klusjes thuis en wil je nu verder? Dan kun je het House Flipper-spel proberen. Vind de binnenhuisarchitect in jou en repareer huizen en verkoop ze vervolgens met winst. Daarvoor moet je de rommel opruimen, de meubels opnieuw indelen en natuurlijk klusjes doen.

Meer spellen

Is dit nog niet genoeg? We duiken elke maand de App Store in om vijf nieuwe games te ontdekken. Bekijk ook onze lijst met de beste iOS-games van september en 15 beste Apple Arcade-games. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om volgende maand vijf nieuwe games in je mailbox te ontvangen. Of download de iPhone app via onderstaande button.

Written By
More from Aubrey Mason

Rhea Chakraborty opgeroepen door het directoraat Handhaving

Een FIR ingediend door de vader van Sushant Singh Rajput genaamd Rhea...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *