Genshin Impact onthult enkele belangrijke functies die in de volgende update komen

Genshin Impact ontwikkelaar miHoYo heeft een aantal grote functies onthuld voor de PS4, PS5, pc en mobiele gratis te spelen game via de volgende update, genaamd Update 1.2. De ontwikkelaar heeft bijvoorbeeld onthuld dat er een chatfunctie naar het spel komt met de update waarmee reizigers met het vriendensysteem ontgrendeld kunnen chatten met die vrienden via het “vriendenscherm” of via de sneltoets. Als je vrienden offline zijn, kun je ze nog steeds een bericht sturen dat ze zullen ontvangen zodra ze het spel opstarten en inloggen.

Om bij het onderwerp vrienden te blijven, heeft de ontwikkelaar bevestigd dat spelers de avatar van een vriend kunnen selecteren en een naam voor hen kunnen toevoegen in de notitie die in de lijst van je vrienden en in chats zal verschijnen. Jij bent de enige persoon die de naam ziet, en volgens de ontwikkelaar is deze toegevoegd om verwarring door bijnamen op te lossen.

Verdergaand met de nieuwe functies, heeft miHoYo ook bevestigd dat de update de optie zal toevoegen om een ​​domeinuitdaging van binnenuit het domein te herhalen, wat betekent dat je niet meer hoeft te vertrekken en opnieuw binnen te gaan om de uitdaging te herhalen.

Er wordt ook een automatische afspeeloptie voor dialoog toegevoegd, naast een optie om de animatie op het BP-scherm over te slaan. Ondertussen wordt er een reislogboekgedeelte aan het archief toegevoegd, dat alle tekst- en audiodialogen van eerder voltooide Archon-missies en verhaalmissies zal bevatten. Volgens de ontwikkelaar is dit toegevoegd om spelers in staat te stellen dialogen van voltooide missies opnieuw te lezen en af ​​te spelen.

READ  Asmongold is geschorst bij World of Warcraft

De update voegt ook de mogelijkheid toe om Co-Op Domeinen op elk moment te verlaten zonder de strijd om andere spelers te onderbreken. Ondertussen kan de gastheer tijdens Co-Op-sessies het Co-Op-team ontbinden door simpelweg terug te keren naar de singleplayer. Zodra het team is ontbonden, wordt de eigen voortgang van een speler hersteld.

Ten slotte zal de update verbeteringen aanbrengen in het Domain en Ley Line Outcrop-beloningssysteem, waaronder het direct toevoegen van drops aan je inventaris.

Genshin Impact is gratis beschikbaar via de PS4, pc en mobiele apparaten. Het is ook speelbaar op PS5, met een echte en native next-gen-versie die momenteel in de maak is naast een Nintendo Switch-versie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *