Madden NFL 22-quiz van Electronic Arts op Xbox

Er gaan geruchten over een speciale Xbox-versie van de NFL

De Madden NFL moet nog worden bevestigd, maar volgens eerdere serie-inzendingen kunnen we hem ergens eind augustus 2021 verwachten.

Fans zijn al opgetogen, vooral nadat EA-CEO Andrew Wilson iedereen beloofde dat 2021 een enorm jaar van innovatie zal worden.

We weten allemaal dat titels als Madden NFL, NBA 2K en FIFA na release beschikbaar zijn op alle gameplatforms.

Onlangs begonnen echter geruchten over sociale media te circuleren dat EA werkt aan een speciale Xbox-versie van de game.

Kan Xbox zich voorbereiden om de franchise over te nemen? Niet waarschijnlijk, maar we hebben vreemde dingen zien gebeuren.

Madden NFL 22 Trailer & Voorspelde gameplay-trailers voor EA Play Live

Voor degenen die het nog niet wisten, EA Play Live is een zomerevenement vergelijkbaar met E3, waar journalisten en het publiek hun eerste blik werpen op de nieuwste games die op het punt staan ​​de fabriekspoorten van EA uit te rollen.

Waarschijnlijk van het grootste belang voor velen zijn de visuele sprongen die de serie heeft gemaakt, maar de meeste die-hard fans van de game hopen eigenlijk ook op enkele tastbare verbeteringen aan de gameplay.

Wie zal dit jaar de game-coverage maken?

Onnodig te zeggen dat een ander interessant onderwerp dat de nieuwsgierigheid van fans wekt, de atleet is die de cover van de 22e editie van de game zal maken.

Er zijn natuurlijk tal van potentiële kandidaten voor de Madden 22 cover-atleet, wat betekent dat dit onderwerp zal leiden tot intense discussies op Twitter en andere sociale-mediaplatforms.

READ  Edo no Yami voor PS5, Xbox, pc, PS4 en Switch toont strakke gameplay in nieuwe promo
Written By
More from Vanessa Hale

PUBG Mobile onthult grafische boost, nieuwe gebruikersinterface in versie 1.0

(Pocket-lint) – PUBG Mobile heeft aangekondigd dat het versie 1.0 gaat uitbrengen,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *