Gerucht: PS Plus-games gelekt oktober 2021 PS5 en PS4

Dit is nu een soort routine geworden, nietwaar? Het weekend voor Sony is van plan volgende maand te onthullen PS Meer Franse website-adressen delabs Hij beweert de primeur te hebben. Nadat de site behoorlijk wat PS Plus-vermeldingen van de afgelopen maanden heeft gelekt, denken we dat je veel vertrouwen kunt stellen in deze nieuwe voorspelling. Dealabs zegt dat de gratis PS5- en PS4-games voor oktober 2021 zijn:

Als je niet weet wat Hell Let Loose is, is hier een beschrijving: “Een first-person shooter uit de Tweede Wereldoorlog met epische gevechten voor 100 spelers met infanterie, tanks, artillerie, een dynamisch veranderende frontlinie en een unieke bron gebaseerd op RTS- geïnspireerd beschrijvend spel.”

in ons gebied Mortal Kombat X PS4 recensie, prezen we het vechtspel van harte en concludeerden we: “Het verhaal is dom en slecht geschreven, maar het zijn alle opties buiten de campagne die je betrokken houden – of je nu met anderen speelt of alleen. Met honderden mods , steeds veranderende Living Towers en een aantal echt uitzonderlijke online extra’s, deze game gaat echt verder. Het gaat echter niet voorbij aan wat ook belangrijk is, door een nieuw systeem van variabelen te gebruiken om de strijd fris te houden – zelfs als je alleen spelen als één personage. Misplaatste microtransacties tasten de ervaring een beetje aan – maar dit is nog steeds een paar krassen verwijderd van een onberispelijke overwinning.

Hetzelfde geldt voor de PGA Tour 2K21, die een score van 7/10 in . heeft Push Square-beoordelingPGA Tour 2K21 is de beste golfsimulator op PS4 en vertegenwoordigt een ware evolutie van de The Golf Club-franchise als geheel. Hoewel het veel functies uit eerdere afleveringen behoudt, biedt het veel beter dan ooit en bevat het ten slotte een carrièremodus die is je tijd en aandacht zeker waard. Er zijn hier nog verbeteringen te maken – de gelicentieerde cursussen hebben geen karakter en de beelden zijn statisch – maar als dat een vijfvoudig afstandsschot is, zul je gemakkelijk het juiste pad vinden. “

READ  De top 10 beste PS4-games van 2020

Sony zal de release van gratis PS5- en PS4-games in oktober 2021 officieel bevestigen op woensdag 29 september 2021. Zal je blij zijn met deze PS Plus-line-up? Deel uw mening in de opmerkingen hieronder.

Written By
More from Aubrey Mason

Resident Evil Village is veel groter dan RE 7 Biohazard

Peter Fabiano van Capcom zei tegen OPM UK dat Resident Evil Village-fans...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *