WhatsApp Plus 17.50: hoe download je de nieuwste APK en wat is er nieuw?

WhatsApp is de favoriete app van veel mensen. waarom? Welnu, het stelt je in staat om in realtime en overal ter wereld te chatten zonder enige vorm van beperking. U kunt bijvoorbeeld ook foto’s, video’s, GIF’s en geanimeerde stickers delen die zijn gemaakt door gebruikers van groepen waarvan u lid bent geworden.

Maar niet alleen dat, WhatsApp voegt ook nieuwe tools toe, zoals multimedia-inhoud die automatisch verdwijnt zodra deze door een van je vrienden wordt geopend. Op deze manier kunt u uw privacy en de veiligheid van wat u deelt beschermen.

Bekijk: WhatsApp: Wat betekent een gesmolten gezicht en wanneer wordt het gebruikt?

Ondanks het feit dat er nog veel tools moeten worden geïntegreerd in WhatsApp, hebben sommigen besloten om WhatsApp Plus APK te downloaden en te gebruiken, dezelfde applicatie die al in versie 17.50 is.

Welk nieuws breng jij? Het is vermeldenswaard dat het gebruik van WhatsApp Plus op uw mobiele Android-telefoon in de toekomst kan worden geblokkeerd door de originele applicatie niet te gebruiken, wat kan leiden tot het verlies van uw chats. Het hangt ervan af of elke gebruiker meer tijd gebruikt.

WHATSAPP PLUS 17.50 Wat is er nieuw: APK downloaden

Als je WhatsApp Plus 17.50 wilt downloaden, kun je het volgende gebruiken: En installeer APK zonder problemen. Welk nieuws breng jij? Wij vertellen u:

Nu zijn er geen advertenties in het gedeelte Staten, iets waar velen al heel lang om vragen, ook als je WhatsApp Plus 17.50-functies gebruikt, zoals het veranderen van thema’s, wordt de advertentie niet overgeslagen of wordt je verteld dat je sommige gebruikt andere functie moet je een vreemde app downloaden.

READ  Enola Holmes, Sufjan Stevens en meer

Ontdek al het nieuws dat WhatsApp Plus 17.50 naar je Android-apparaat brengt. (Foto: MAG) U kunt nu de kleur van elke sectie bewerken en zelfs nieuwe thema’s downloaden. Nu is het stabieler en heb je de mogelijkheid om verwijderde foto’s te herstellen. Evenzo kun je ook de status van je vrienden zien, zelfs na 24 uur posten, er zijn geen limieten tenzij je besluit dit te doen. Er is zelfs een optie om berichten in te plannen en zelfs te specificeren of er een blauw vinkje verschijnt als je nu niet antwoordt.

Heb je een probleem met WhatsApp? Moet je het melden? Als je een probleem hebt, schrijf dan naar zijn e-mailadres: [email protected] van [email protected] U kunt dezelfde bestelling ook vanaf uw iPhone plaatsen via de exclusieve iOS-service.

Als u nu een algemene vraag wilt stellen, kunt u het formulier via deze link invullen. Daar hoeft u alleen uw telefoonnummer en netnummer in te voeren en vervolgens uw bericht te schrijven nadat u uw identificatie heeft gemaakt.

Bron van artikel

Disclaimer: dit artikel is gemaakt op basis van de feed en is niet bewerkt door ons team.

More from Madison Garrett

Samsung Galaxy S10 One UI 3.1-update nu beschikbaar: dit is nieuw

Gebruikers van Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10e kunnen nu One...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *