Gerucht: Switch Pro om een ​​tafelbladklep in “oppervlaktestijl”, USB 3.0-poort en Ethernet-verbinding aan te bieden

© Nintendo Live

Met Rapporten Wat aangeeft dat Nintendo het deksel eraf zal tillen Schakel over naar Pro Vóór de E3 wachtte het web reikhalzend op het nieuws – en met dat in gedachten kregen we meer (niet-officiële) details van de Spaanse site Vandaal.

Deze informatie is afkomstig van een Chinese accessoiremaker (Deze mensen hebben in het verleden bewezen goed thuis te zijnVandal heeft behoorlijk gescoord, maar houd er rekening mee dat dit op dit moment allemaal geruchten zijn.

Volgens de site zal de Switch Pro qua grootte vergelijkbaar zijn met de huidige switch, maar het OLED-scherm zal van hoek tot hoek ongeveer 7 inch zijn en bijna randloos.

De huidige Joy-Cons zal nog steeds compatibel zijn met het nieuwe model, maar het vervelende en zwakke predikaat is verdwenen. In plaats daarvan lijkt er een flap in Microsoft Surface-stijl te zijn die bordspellen stabieler zou moeten maken. De Micro SD-poort bevindt zich achter deze klep en is deze keer gemakkelijk toegankelijk.

Zullen "Schakel over naar Pro" Heb je een klep in dakstijl aan de achterkant?  We hopen het zeker ...
Heeft Switch Pro een spatbord in dakstijl achterin? We hopen het zeker … (Afbeelding: Microsoft)

Als het op dock aankomt, beweert het rapport dat het een beetje dikker is dan de originele versie, maar het biedt wel x2 USB 3.0-poorten en een Ethernet-poort – de laatste is erg handig voor degenen die de minste vertraging nodig hebben bij het online spelen. 4K-uitvoer is mogelijk met behulp van het dock.

Vandal beweert voorlopig dat de Switch Pro eind november in zeer beperkte aantallen in Europa zal aankomen.

READ  Microsoft Outlook ondervindt wereldwijd problemen
Written By
More from Lesley Curry

G Suite is nu Google Workspace in een poging om Gmail, Chat en Documenten samen te voegen

Google kondigt vandaag een grote rebranding en herontwerp aan voor zijn suite...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *