Geschiedenis van Xbox Series X-voorraadaanvulling: hier is wanneer u de Microsoft-console moet kopen – download het snel

De volgende aanvulling van Microsoft Xbox Series X zou volgens ons uren kunnen duren Tracker voor het aanvullen van Xbox Matt Swider. Hiermee kunt u meldingen ontvangen wanneer uw moeilijk te kopen console weer op voorraad is – Als je zijn Twitter-account volgt en meldingen inschakelt. Wanneer wordt de nieuwe Xbox aangevuld? We betwijfelen zondagavond of we hebben gezien dat de officiële Microsoft Xbox-winkel de Xbox Series X-console de afgelopen drie weken van zondagavond tot en met maandagochtend om 12.00 uur EST / 21.00 uur PDT heeft hersteld.

Je zult zien dat Matt een waarschuwing op Twitter stuurt om de voorraad Xbox Series X aan te vullen en je doorverwijst naar Microsoft. Matt Swider volgt ook de moeilijk te kopen console van Microsoft in 11 extra winkels in de VS, waaronder Target, Walmart, GameStop en Best Buy.

Hier is een voorbeeld van een waarschuwing als je Matt Swider Xbox volgt om je Twitter-account aan te vullen. Dit gebeurde twee dagen eerder op de avond (maandagochtend) tijdens de tweede golf consoles.

(Foto tegoed: Matt Swider / Twitter)

Zal de Xbox Series X worden aangevuld?

Written By
More from Aubrey Mason

Ubisoft’s Riders Republic vertraagd – IGN

Ubisoft’s aanstaande “enorme multiplayer-stadion” Riders Republic voor de opkomende open wereld van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *