Ghost of Tsushima in de nieuwe PS5-update maakt het sneller

GIF: lolly punch / kotaku

De laatste update van Sucker Punch Geest van Tsushima PS5 moet eindelijk een van de laatste vervelende problemen oplossen die ik met de game heb gehad: de vreemd lange tijd die nodig was voordat cosmetische items volledig waren geladen terwijl ze werden bekeken.

Geest van Tsushima Het is een goede game met een aantal geweldige visuals en indrukwekkend snelle laadtijden. Zelfs op PS4 kon de game je op magische wijze binnen enkele seconden over de kaart teleporteren en met bijna dezelfde snelheid draaien. Op PS5, via upgrade Director’s Cut kopie van het spel De indrukwekkende laadtijden zijn al weg. Maar vóór de update van gisteren op PS5 was het itemvoorbeeld het enige deel van de game dat traag aanvoelde en niet supersnel in vergelijking met al het andere. Dit alles verandert met Geest van Tsushima2.08 PS5-patch.

ik ben net begonnen met spelen Geest van Tsushima Nogmaals, nadat het spel terugkaatste toen ik naar buiten ging om andere dingen te spelen, ben ik het nu vergeten omdat mijn werk een eindeloze stroom van games en demo’s is. Hoe dan ook, ik vergat het vervelende cosmetische probleem totdat ik het aanzette en probeerde mijn kleding en kleuren te veranderen. In vergelijking met al het andere kan dit proces 5-10 seconden duren om een ​​enkel item te ladenmet haar Het blijft in transparant grijs terwijl de game verwoed probeert een inleidende preview te krijgenrood. Het maakt het wisselen tussen kleding en accessoires omslachtig en omslachtig.

Nu – zoals je kunt zien in de animatie bovenaan dit bericht – is het schakelen tussen cosmetica naadloos en bijna niet wachten, hoe snel je ook door de menu’s bladert. Het is geweldig! Helaas lijkt het erop dat deze update alleen voor de PS5-versie van de volgende generatie game is.

Is dit iets simpels? zeker! Heeft de lange wachttijd voor cosmetica deze game geweldig gemaakt? Nee. Maar omdat al het andere in de game steeds sneller ging, werd het wachten op cosmetica al snel iets dat me opviel tijdens het spelen.

Misschien zal ik deze keer eindelijk dit spel afmaken of zelfs de raar en prachtig uitziende multiplayer-modus uitproberen?

READ  Aubrey O'Day zegt dat ze het moeilijk vindt te geloven dat Britney Spears gevangen wordt gehouden
Written By
More from Aubrey Mason

Xbox-bezitters kunnen games naar Android-apparaten streamen

Tot nu toe hadden alleen Xbox Insiders toegang tot deze gratis streamingfunctie...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *