Ghost Of Tsushima: Legends Raid releasedatum en vereisten bevestigd

Ontwikkelaar Sucker Punch Productions heeft onthuld dat de eerste aanval op Ghost of Tsushima’s nieuwe Legends-multiplayer-modus Op 30 oktober begint voor PlayStation 4. De raid, getiteld The Tale of Iyo, is een missie van drie hoofdstukken die spelers rechtstreeks in het hart van het rijk van Iyo plaatst. Spelers hebben een minimum Ki-level van 100 en een volledig team van vier Ghosts nodig om de aanval aan te pakken. Sucker Punch raadt spelers aan om Legends ‘verhaal en overlevingsmissies af te maken op hogere moeilijkheidsgraden om zo betere uitrusting te krijgen. Als je dit doet, worden spelers voorbereid op een aanval.

Ghost of Tsushima: Legends Raid Start Time

Een exacte starttijd voor The Tale of Iyo is nog niet bevestigd. Sucker Punch zei dat het meer details over zijn officieel Twitter-account dichter bij de lancering van de overval.

De studio kondigde ook nieuwe wekelijkse uitdagingsmissies aan die elke vrijdag live gaan vanaf 8 uur PT / 11 uur ET. Er komt een verhaalmissie voor 2 spelers en een overlevingsuitdaging voor 4 spelers met specifieke modificaties die succesvolle spelers belonen met uitrusting van maximaal niveau en plekken op de wekelijkse klassementen. De missies zelf zijn echter ingesteld op de moeilijkheidsgraad Nightmare.

Legends is behoorlijk populair geweest onder Ghost of Tsushima-fans, ondanks dat ze maar ongeveer een week uit waren en op 16 oktober als gratis update werd gelanceerd. Volgens Sucker Punch zijn er in de multiplayer-modus meer dan twee miljoen wedstrijden gespeeld met behulp van online matchmaking. De game wordt ook ondersteund op PS5 met een prestatieverbetering. Je ziet hogere framesnelheden, waardoor de strijd nog soepeler aanvoelt.

READ  Puerto Rico schorst de primaire stemming in centra zonder stembiljetten

In gerelateerd nieuws, Sucker Punch is net uitgerold patch 1.13 voor Ghost of Tsushima, dat een handvol bugs en andere problemen oplost. Sucker Punch is dat ook op zoek naar schrijvers die geïnteresseerd zijn in feodaal Japan. Volgens een recente vacature lijkt het erop dat het team zijn nieuwe franchise wil uitbreiden.

De singleplayer-campagne van Ghost of Tsushima scoorde een 7/10 in GameSpot’s recensie. “De game haalt veel fantastische filmische hoogtepunten, en die tillen hem uiteindelijk boven de attributen van het bekende open-world quest-ontwerp en alle aangeboren zwakheden die ermee gepaard gaan”, schreef recensent Edmond Tran, “maar die onvolkomenheden en saaie randen zijn er zeker nog. “

Nu aan het spelen: Ghost of Tsushima: Legends – Gold Difficulty Assassin Gameplay

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett
De wereld van Super Nintendo werd gedwongen te sluiten toen Osaka terugkeerde naar lockdown
Super Nintendo World, het universele themapark gewijd aan Super Mario Bros. Over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *