Hoe Roblox te downloaden op mobiele iOS- en Android-apparaten (juni 2021)

Roblox is een zeer populair spel dat op verschillende apparaten kan worden gespeeld.

Het is niet alleen te vinden op de pc. Spelers kunnen Roblox onderweg gebruiken door de game te downloaden op iOS- en Android-apparaten zoals tablets en smartphones. Deze vaardigheid breidde de basis van de speler met een ton uit.

Gebruikers van verschillende platforms kunnen de werelden in Roblox spelen, creëren en ervan genieten. Natuurlijk moeten spelers met mobiele apparaten ervoor zorgen dat ze weten hoe ze het moeten downloaden en dat ze aan de systeemvereisten voldoen.


Download Roblox voor iOS en Android

Afbeelding via Roblox Inc.
Afbeelding via Roblox Inc.

De systeemvereisten voor Roblox op iOS- en Android-apparaten zijn niet te gek. Mensen met iets oudere apparaten kunnen nog steeds downloaden en profiteren van de waanzin die Roblox is.

Dit zijn de minimale systeemvereisten voor beide typen mobiele besturingssystemen:

  • Apple iOS: iPad 2, iPhone 4s, iPod Touch 5e generatie, iOS 9
  • Android: Android-besturingssysteem 5.0

Dit zijn vrij oude hardloopvereisten in termen van hoe snel de technologie kan bewegen. iOS 9 werd uitgebracht in 2015, terwijl Android OS 5.0 in 2014 beschikbaar werd gesteld.

Nu is het eenvoudig om het spel te downloaden als het spelerssysteem het kan spelen. Ga naar de App Store voor iOS of de Google Play Store voor Android-apparaten.

Klik op de installatieknop in de betreffende app store en het proces zal beginnen. Roblox wordt op het apparaat geïnstalleerd en is beschikbaar om te spelen nadat het proces is voltooid.

Open de Roblox-app op het apparaat en het zal spelers vragen om in te loggen met een bestaand account of de optie te geven om een ​​nieuw account aan te maken. Doe een van deze en gebruikers kunnen beginnen met spelen.

Net als de pc-versie kunnen mobiele Roblox-spelers kiezen uit veel verschillende ontwikkelde games om te spelen. Kies er gewoon een, laat het downloaden en geniet van het spelen van Roblox.

READ  Hoe Grand Theft Auto GTA 5 te downloaden en wat zijn de voordelen ervan.. Hoe GTA-game te spelen, nieuwste versie 2021
Written By
More from Eda Greene

10 beste mobiele multiplayer-games om deze kerst met je gezin te spelen | Lidwoord

1 Let op! Uitgever: Warner Bros. Games Genre: Puzzel, woordspel Heads Up...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *