Groot-Brittannië is het zwaarst getroffen land buiten de VS en Brazilië. Het zal NOG NIET maskers dragen

A pedestrian wearing a protective face mask passes an entrance to Covent Garden Market in London on Saturday, July 4. It is not mandatory to wear a mask in public places in England.

Dit ondanks het feit dat het VK een van ’s werelds zwaarst getroffen landen is door het coronavirus – het staat op de derde plaats na Brazilië en de Verenigde Staten – met bijna 45.000 dodelijke slachtoffers.

Zijn opmerkingen kwamen als een recensie van wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar het dragen van maskers werd gepubliceerd door een multidisciplinaire groep, bijeengeroepen door de Royal Society – Data Evaluation and Learning for Viral Epidemics (DELVE).

En in de Verenigde Staten toonde een nieuwe studie aan dat een van de belangrijkste oorzaken van zaken nu ‘stille verspreiders’ zouden kunnen zijn, of mensen die asymptomatisch of presymptomatisch zijn.

Het rapport, gepubliceerd in de Proceedings of the National Academy of Sciences, vond dat asymptomatische of presymptomatische gastheren verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor de helft van de gevallen, en benadrukte hoe maskers nuttig zouden kunnen zijn om de verspreiding van het virus te voorkomen.

“We hebben nu overtuigend, tientallen jaren oud en blijkbaar vergeten bewijs gevonden, vanaf het moment dat chirurgische maskers gemaakt waren van stof en herbruikbaar waren, wat aantoont dat ze de overdracht van besmettelijke agentia in de lucht helpen voorkomen. Er is nu zelfs enig bewijs dat maskers rechtstreeks “komt de drager ten goede”, aldus de auteur, Paul Edelstein, emeritus hoogleraar pathologie en laboratoriumgeneeskunde aan de Universiteit van Pennsylvania.

Edlestein legde uit: “Er zijn mensen zonder symptomen bezig met hun dagelijkse bezigheden die onbewust druppeltjes uitademen die het virus dragen. Als hun gezichten bedekt waren, zouden de meeste van die druppeltjes worden opgevangen voordat ze andere mensen kunnen besmetten. kan helpen levens te redden en invaliderende ziekten te voorkomen. “

Dus als de basis ‘eenvoudig te begrijpen’ is, zoals Edlestein het uitdrukte, waarom is Groot-Brittannië dan zo terughoudend om op maskers te klikken?

Een uitbijter worden

EEN tweede rapport, door de SET-C van de Royal Society (Science in Emergencies Tasking Covid-19-groep) en de British Academy, probeert het uit te leggen. Er wordt gekeken naar de sociaal-gedragsfactoren die van invloed kunnen zijn op de opname van het dragen van maskers – en hoe belangrijk duidelijk en consistent overheidsbeleid en berichten rond maskers is voor naleving.

Het bleek dat eind april in het VK ongeveer 25% van de mensen gezichtsmaskers of bedekkingen op openbare plaatsen droeg. Dit is verbluffend laag vergeleken met 83,4% in Italië en 63,8% in Spanje in dezelfde periode.

Mensen dragen gezichtsmaskers in Barcelona, ​​Spanje, waar degenen die dat niet doen in de openbare ruimte een boete van 100 euro krijgen.
April was een maand waarin het VK het officiële dagelijkse dodental in ziekenhuizen tot 980 zag stijgen. De regering begon pas aan het einde van de maand met het melden van sterfgevallen in alle instellingen, inclusief verzorgingshuizen. Op 28 april, tijdens een dagelijkse briefing in Downing Street, zei adjunct-hoofd wetenschappelijk adviseur Angela McLean dat de wetenschappelijke adviesgroep van de regering, SAGE, had geconcludeerd dat er “zwak bewijs van een klein effect” waarin gezichtsmaskers kunnen voorkomen dat een geïnfecteerde persoon het coronavirus doorgeeft aan iemand anders.
Gelokaliseerde lockdowns laten zien dat we ons in de meest complexe fase van het coronavirus tot nu toe bevinden
In die tijd was het VK dat ook het bestrijden van een tekort aan kritieke persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), met de angst dat wijdverbreid gebruik van gezichtsmaskers kan leiden tot een tekort aan gezondheidswerkers.
In de VS waar een politieke en culturele oorlog tegen maskers speelt nu af terwijl het virus blijft toenemen, de beste volksgezondheidsexperts van de Trump-regering verdedigden onlangs hun beslissing om aan te bevelen om in de vroegste dagen van de pandemie geen maskers te dragen, en zeiden dat het nodig was om een ​​run op apparatuur te voorkomen die schaars was.

‘Daar heb ik geen spijt van’, zei Dr. Anthony Fauci, de directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, vorige week tijdens een congresverklaring. “In die tijd was er een tekort aan apparatuur dat onze zorgverleners nodig hadden … we wilden maskers en persoonlijke beschermingsmiddelen niet van hen afleiden.”

Huidige Wereldgezondheidsorganisatie de begeleiding, bijgewerkt op 5 juni, adviseert regeringen om het grote publiek aan te moedigen maskers te dragen waar de transmissie wijdverbreid is en fysieke afstand moeilijk is, zoals in het openbaar vervoer, in winkels of in andere besloten of drukke omgevingen.
Feestgangers pakken op 4 juli een straat buiten bars in het Soho-gebied van Londen, omdat de beperkingen verder worden versoepeld.
De enige plaatsen waar momenteel in Engeland gezichtsmaskers verplicht zijn, is het openbaar vervoer, een maatregel die is ingevoerd 15 juni en in zorgomgevingen. Volgens de website van de overheid verschilt het openbaar vervoer ‘van afgesloten ruimtes als winkels, bijvoorbeeld waar mensen makkelijker naar buiten kunnen als sociale afstand niet mogelijk is’.

‘Mensen kunnen terecht vragen waarom je een masker in een trein moet dragen, maar niet in een winkel. Als de begeleiding niet consistent is, zullen mensen hun eigen voorkeuren volgen’, zei Ramakrishnan. Hij betoogde dat het Britse volk ‘de voordelen misschien niet echt begrijpt of er niet van overtuigd is’.

READ  Correctienotities voor Warzone Seizoen 2: POI-schip, twee nieuwe wapens, kaartwijzigingen, meer

Er zijn ook scheuren geweest in een VK-brede benadering van maskers, waarbij de gedeconcentreerde naties de macht hebben om hun eigen coronavirusmaatregelen te bepalen. Noord-Ierland is in lijn met Engeland wat betreft het opleggen van maskers aan het openbaar vervoer, maar niet aan winkels. Schotland is nog een stap verder gegaan en verplicht vanaf 10 juli gezichtsbedekking in winkels. In Wales zijn maskers niet verplicht in winkels of het openbaar vervoer.

Exclusief: de CEO van Delta zegt dat de federale regering een maskermandaat moet afgeven

De Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock zei dinsdag in het parlement dat de regering de richtlijnen zal herzien om te bepalen of het publiek gezichtsmaskers moet dragen in supermarkten en winkels in Engeland.

Toen hem werd gevraagd om een ​​tijdschema voor herziening, vertelde een woordvoerder van de regering van het ministerie van Volksgezondheid aan CNN: “Aangezien we de maatregelen ter afsluiting vereenvoudigen, kunnen gezichtsbedekkingen ons helpen elkaar te beschermen en de verspreiding van de ziekte te verminderen als mensen aan coronavirus lijden, maar niet vertonen We blijven individuen adviseren om gezichtsbedekkingen te dragen in besloten openbare ruimtes waar sociale afstand niet mogelijk is.

“Iedereen moet waar mogelijk een afstand van 2 meter aanhouden. Waar dit niet mogelijk is, is het dragen van een gezichtsbedekking een van de manieren waarop mensen het risico op een afstand van 1 meter kunnen beheersen.”

Hoewel de opname van gezichtsmaskers of bedekkingen sinds eind april in het VK mogelijk is toegenomen, benadrukt het rapport Set-C hoeveel landen een beleid hebben geïmplementeerd dat vereist dat het grote publiek gezichtsmaskers en bedekkingen veel eerder, halverwege, op alle openbare plaatsen draagt. Maart 2020.

Trump draagt ​​een masker tijdens bezoek aan gewonde dienstmedewerkers bij Walter Reed

Taiwan, Zuid-Korea en het vasteland van China, alle plaatsen met wijdverbreid gebruik van maskers, hebben meer succes gehad bij het voorkomen van grote uitbraken of het beteugelen ervan zodra ze zijn begonnen.

Nu de tweede en derde golf beginnen op te duiken in landen die de coronavirusbeperkingen hebben versoepeld, wordt het dragen van maskers tot deze week gemeden en zelfs belachelijk gemaakt door de leiders van de zwaarst getroffen landen – de VS en Brazilië – terwijl ze worstelen om te ontsnappen een verwoestende eerste golf van de pandemie.

President Donald Trump had maandenlang geweigerd een masker in het openbaar te dragen tot een bezoek aan het Walter Reed National Medical Center op zaterdag. Dit kwam nadat enkele assistenten van de president hem praktisch hadden gesmeekt. We hopen dat het sceptische Trump-supporters zal aanmoedigen om hetzelfde te doen. Ondertussen wordt president Jair Bolsonaro aangeklaagd voor het verwijderen van zijn masker tijdens een interview waarin hij aankondigde het coronavirus te hebben.

Het Institute of Health Metrics and Evaluation (IHME) van de Universiteit van Washington geeft twee versies van prognoses voor de VS: één waarin iedereen maskers draagt ​​en één waarin ze dat niet doen. Deze week voorspelde het IHME-model tegen 1 november 208.000 Amerikaanse sterfgevallen aan het coronavirus, maar iets minder dan 163.000 als de meeste mensen een gezichtsmasker dragen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

READ  Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - Hinokami Keppuutan is officieel bevestigd voor PS5, Xbox Series, Xbox One en pc

Waarom verzet?

“Om te begrijpen waarom mensen geen gezichtsbedekking dragen, is het essentieel om gedragsfactoren te onderzoeken, zoals het begrip van het publiek over maskers en hoe ze stoffen bedekking moeten dragen en hergebruiken”, zegt Melinda Mills, directeur van het Leverhulme Center for Demographic Science bij de Universiteit van Oxford en hoofdauteur van het SET-C-rapport.

“Wat duidelijk is, is dat het niet de schuld van het publiek is om geen maskers te dragen in het VK. Integendeel, een consistent beleid en effectieve openbare berichtenuitwisseling zijn van vitaal belang, die zelfs in Engeland, Schotland en Wales verschilden”, betoogde Mills.

Met name de Britse premier Boris Johnson – die op de intensive care met het virus in het ziekenhuis was opgenomen – had tot vrijdag nog geen masker in het openbaar gedragen, maar de Schotse premier Nicola Sturgeon wel.

Eerste minister van Schotland, Nicola Sturgeon, draagt ​​een Tartan-gezichtsmasker als ze vorige maand een winkelpark in Edinburgh bezoekt.

Mills zei dat mensen in landen als Italië en Spanje, zonder een voorgeschiedenis van het dragen van maskers, “tijdens de Covid-19-periode snel gezichtsbehandelingen hebben aangenomen, voornamelijk omdat de autoriteiten hen een consistent beleid en duidelijke richtlijnen hebben gegeven om te begrijpen waarom ze deze moeten dragen . “

Spanje, bijvoorbeeld, dat meer dan 28.000 doden heeft geregistreerd, heeft wettelijk verplicht dat iedereen ouder dan zes jaar binnen en buiten gezichtsmaskers draagt ​​in openbare ruimtes wanneer een minimale afstand van twee meter sinds 21 mei niet mogelijk is. In juni De premier van het land, Pedro Sanchez, beval dat dit ook na het einde van de noodtoestand op 21 juni het geval zou blijven.

Het rapport Set-C, waarin staat dat consistente en effectieve openbare berichtgeving “van vitaal belang” is voor de openbare naleving van het dragen van gezichtsmaskers en bedekkingen, benadrukt een tweet van de Britse regering op 27 juni. Het rapport zei dat het bericht “gezichtsbedekkingen de winkel veiliger maken” in de tweet was goed voor zijn “altruïsme” -boodschap, maar slecht omdat het alleen gericht was op het beschermen van anderen en niet op zelfbescherming. Op het campagnebeeld was een oudere vrouw te zien, die volgens het rapport al in de kwetsbare groep zit en minder snel het gezicht zal bedekken met advies.

Het rapport concludeert ook dat een gebrekkige opname van gezichtsmaskers en bedekkingen in het VK ook kan worden toegeschreven aan factoren zoals een “overdreven vertrouwen op een evidence-based medicine-benadering”, “inconsistent en veranderend advies van supranationale organisaties (WHO, Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding), “en” zorgen over PBM-tekorten aan chirurgische gezichtsmaskers. ”

Het is niet te laat

“Terwijl de regering dubbelzinnig is, kan het Britse publiek, in tegenstelling tot onze Europese buren, de ‘controlegroep’ worden voor het gezichtsmasker-experiment dat de regering al die tijd eist ‘, schreef wetenschapper Dr. Babak Javid in april in een opiniestuk voor The Guardian krant, terwijl hij de Britten aanspoorde om het dragen van maskers op te nemen.

Sindsdien is de consultant in infectieziekten van de Cambridge University ziekenhuizen in Engeland en professor aan de Tsinghua University School of Medicine in Beijing verhuisd naar de VS om een ​​nieuwe functie aan te nemen als universitair hoofddocent experimentele geneeskunde aan de University of California San Francisco. Hij heeft gemerkt dat maskers ‘veel zichtbaarder’ zijn in de VS dan in het VK, en hij schrijft dat toe aan het ‘establishment’ dat zich al vroeg in de pandemie verenigt rond maskers.

In de VS “hebben veel winkels hier niet geaarzeld om maskers op te leggen als je hun winkel wilt gaan gebruiken … winkels lijken er niet onder te lijden”, zei hij in een telefonisch interview met CNN.

Het dragen van maskers is echter geenszins universeel in de Verenigde Staten, een land waar rebellie door zijn politieke DNA stroomt. Verschillende staten hebben verschillende maatregelen genomen en gepassioneerde “anti-mask” demonstranten zijn rebelleren tegen verplichte gezichtsbedekkingen. Op 3 april kondigde Trump aan dat de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie Amerikanen aanspoorden om een ​​masker te dragen wanneer ze hun huis verlaten. Maar hij verklaarde dat hij er zelf geen zou dragen. ‘Met de maskers wordt het echt een vrijwillige zaak’, zei de president. ‘Je kunt het. Je hoeft het niet te doen. Ik kies ervoor het niet te doen.’
VK versoepelt quarantainevoorschriften voor reizigers

Javid is van mening dat het VK inderdaad een soort controlegroep voor maskerexperimenten is geworden, zeker vergeleken met de meeste Europese landen, hoewel hij erop wijst dat Nederland en de Scandinavische landen ook een zeer lage opname van gezichtsmaskergebruik hebben. Er zijn confounders, zei hij, ‘vanwege de zeer lange lock-up van het VK en … omdat het VK erg hard werd geraakt … het aantal gevallen in het VK daalt nu dramatisch, dus het is moeilijk te ontrafelen.’

READ  Voetballer of verkeersregelaar, de spellen van dit bedrijf laten zien of jouw brein bij jouw werk past

“Ik denk dat er redelijk overtuigend bewijs is dat stelt dat gemandateerde maskers eerder hun transmissiesnelheden in de opgaande fase van de uitbraak sneller hebben verlaagd,” voegde hij eraan toe.

Javid denkt dat de poging van de Britse regering om het maskermandaat zo ruim mogelijk te maken, heeft geresulteerd in ‘een erg verwarde en redelijk verwaterde boodschap’.

“Ze waren zo bezorgd over het veiligstellen van PBM-benodigdheden, dus toen verschoof de focus naar bekledingen en de realiteit is dat niet alle bekledingen gelijk zijn. Dat is gewoon de waarheid, een losse sjaal zal altijd minder effectief zijn dan een put goed passend stoffen masker, ‘betoogde Javid.

Bill Nye legt uit waarom we allemaal een gezichtsmasker moeten dragen

‘Als je een boodschap met de laagste gemene deler wilt hebben die elke gezichtsbedekking zal doen, dan is het moeilijk om je hart op te leggen en te zeggen dat dit je zal beschermen. Terwijl een goed gemaakt stoffen masker je eigenlijk zal beschermen. dat is onweerlegbaar. ‘

Hij zei “in termen van economie zijn maskers een van de meest kosteneffectieve interventies die we kunnen hebben” in de strijd om de verspreiding van het coronavirus te stoppen. Hij is geen voorstander van “perpetual lockdown” en gelooft dat maskers een manier zijn om sneller uit lockdown te komen, maar ze zijn niet het begin en het einde van de pandemie. ‘Dit is geen simpele oplossing, het is maar een onderdeel van een pakket.’

Klanten genieten eerder in juli van hun drankjes in Soho, Londen, terwijl pubs, restaurants, hotels en kappers in Engeland weer opengaan.

Na een dodelijke eerste golf van het virus gelooft Javid dat het “niet te laat” is voor het VK. “Dit is een goed moment om ons maskergebruik te verhogen, omdat het ons misschien in staat stelt om ons nog veiliger te openen.” Dit is een bewering die wordt herhaald door president Ramakrishnan van de Royal Society, die zei: “Het virus is niet geëlimineerd, dus naarmate we de blokkering opheffen en mensen steeds meer met elkaar omgaan, moeten we elk hulpmiddel gebruiken dat we hebben om het risico op een tweede golf te verminderen van infectie. “

Op 4 juli openden de Engelse pubs en restaurants hun deuren na drie maanden opsluiting. Premier Johnson drong er bij drinkers op aan zich verantwoordelijk te gedragen, maar afgelopen weekend waren er beelden te zien grote menigten buiten stadscafés zonder sociale afstand en weinig feestvierders die maskers droegen. Sindsdien tenminste drie locaties moesten sluiten nogmaals, nadat sommige klanten positief testten voor Covid-19 na hun bezoek dat weekend.

Zullen we ooit Britten maskers zien dragen in pubs? “De reden waarom pubs en clubs activiteiten met een hoger risico zijn, is omdat u veel vaker aan spraak deelneemt en we weten dat spraak in verband wordt gebracht met transmissie,” zei Javid. ‘Realistisch gezien hoeveel mensen een masker zullen dragen, het afzetten voor een snelle slok van hun pint en het daarna meteen weer opdoen? Ik zie het gewoon niet gebeuren.’

Written By
More from Aubrey Mason
Microsoft zou de strijd tegen volgende maand kunnen aangrijpen
Microsoft is naar verluidt in “exclusieve” besprekingen om Discord over te nemen,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *