Warframe’s nieuwste upgradesysteem wordt afgesloten door een gigantische ruimteschipmond

Ik heb een ruimteschip dat ik zorgvuldig heb opgezet om zo mooi mogelijk te zijn. Ik heb mijn favoriete deuntjes op de radio, de muren zijn roze en blauw, en ik heb zelfs planken vol schattige bobbleheads en accessoires. Er is slechts één probleem: er is een kamer aan de achterkant van mijn schip met een gigantische, hongerige, vlezige mond.

Als ik binnenloop met mijn geliefde huiskat, die ik heb gekleed in een schattig klein heksenpakje, slikt de mond mijn kat graag naar beneden en zuigt er een tijdje aan, terwijl hij de hele tijd erg vlezige geluiden maakt. Ik vind dit niet leuk! Het is als een erg grove Piranha-plant, en ik moet ermee omgaan als ik sterker wil worden.

Warframe geeft elke speler een klein, persoonlijk ruimteschip genaamd Orbiter, en elke Orbiter heeft een besmette kamer. Tot nu toe heeft deze kamer een minimale functie gehad, maar de Hart van Deimos update maakte de besmette kamer een belangrijke upgrade-hub voor spelers. Spelers kunnen nu hun Warframes – die een beetje lijken op MMO-personages of MOBA-kampioenen – naar een mond voeren die nu in de besmette kamer leeft. Nadat het pantser volledig is opgelost, geeft de mond de speler toegang tot het kenmerkende vermogen van dat Warframe, dat kan worden gebruikt op elk ander Warframe.

Andere ontwikkelaars zouden de laffe weg hebben gekozen. Ze zouden je toegang hebben gegeven tot dit upgradesysteem via een computerterminal of een bescheiden gebruikersinterface-menu. Warframe heeft betreden waar niemand anders durfde: de ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat je moet communiceren met een grote, gekke, slurpende mond om toegang te krijgen tot de nieuwste, beste upgrades.

READ  Zal India tegen september 2020 van COVID-19 af zijn? hier is wat aas astroloog Mahesh Bang zegt (exclusief)

Maar maak je geen zorgen – je krijgt absoluut een band met de mond. Allereerst kunt u uw mond een naam geven! Ik noem de grote Bitey. Je kunt ook de gereedschappen voor het aanpassen van je schepen op je mond gebruiken en spelers hebben al de beste manieren gevonden om zijn natuurlijke charmes te accentueren.

U kunt uw mond bijvoorbeeld absoluut verstikken met waardevolle beelden.

Of waarom geef je je mond geen stijlvolle bril?

Een ondernemende fan maakte zelfs van hun ruimteschip een kunsttentoonstelling die de absurditeit van Warframe zelf, en een populaire meme.

Hoewel ik het upgradesysteem nog niet echt moet doorbreken en moet beoordelen hoe goed het is vanuit een puur gameplay-niveau, merk ik dat ik er dol op ben Warframe des te meer vanwege zijn belachelijke kijk op normale mechanica. Deze game is volledig op zichzelf onzin in een mate die ik vertederend vind. Het is een spel dat niet bang is om gewaagde dingen te doen, zoals een gigantische mond steken en kissie-gebaren naar je maken achter in je ruimteschip.

More from Madison Garrett

Canucks 4-1 valt op Flames in een zinloos spel

In een wedstrijd die voorseizoen leek te zijn, met uitzondering van lagere...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *