Stel je voor dat je Earth lanceert op Xbox Series X | S en Xbox One

We zijn maar al te bekend met verkenning, uitbreiding, exploitatie en vernietiging van een reeks 4X-strategietitels, maar met de lancering van Imagine Earth op Xbox One en Xbox Series X | S, we zullen vooruit moeten – verminderen, hergebruiken, recyclen, heroverwegen.

Stel je voor dat de aarde behoorlijk goed is gecrasht op pc versus Steam sinds de lancering zes weken of zo geleden, en veel heeft verzameld De meeste beoordelingen zijn positief op het moment dat het beschikbaar was. Hoewel het nu op Xbox is, kan het worden gespeeld op Xbox One en Xbox Series X | S, met een volledige verbetering ten opzichte van de laatste.

Het kost £ 20,99 op de beste console van Microsoft en geeft beheerders de mogelijkheid om kolonies te bouwen op verre planeten, met behulp van een verscheidenheid aan technologieën om ervoor te zorgen dat uw jonge ruimtekolonie het hoofd kan bieden aan tegenspoed. Dit betekent het nauwlettend in de gaten houden van voorraden en middelen, handel drijven met andere koloniën, allianties vormen en zelfs af en toe ten strijde trekken om je waarde te bewijzen.

Hoewel de meeste 4X-games dezelfde ideeën over exploratie, uitbreiding, exploitatie en uitroeiing volgen die sinds vandaag in het genre horen, stel je voor dat de aarde verder gaat, werkt aan een minder gevestigde hoek om verspilling te verminderen, items opnieuw te gebruiken, waar mogelijk te recyclen en te heroverwegen in alomvattende strategieën. Hoewel onze hele wereld op deze aspecten is gericht, is het geweldig om te zien hoe het Serious Bros-team dingen doet in de gamescene.

READ  Deadly Days is nu beschikbaar op PlayStation en Xbox

Na vroege toegang sinds 2014, zul je merken dat de Xbox One- en Xbox Series X-versie | S van Imagine Earth wordt geleverd met alles wat een pc-versie zou moeten hebben, wat betekent dat er naast de verhaalgebaseerde campagne, competitiemodus, oneindige modus en zelfs een planeeteditor aanwezig zal zijn.

“Het was absoluut eng om onze game na al die tijd in het wild uit te brengen”, zegt ontwikkelaar Jens Isensee. Maar de reacties op de pc-versie waren geweldig. Ik ben zo opgewonden om Imagine Earth op de Xbox-console te zien verschijnen! ‘

Je moet echt weten wat je kunt verwachten van een game van dit type en dus als je merkt dat je verliefd bent op de reputatie van SimCity in deze wereld, of Avene Kolonie Voor anderen moet Imagine Earth op de kaarten worden gekocht.

De belangrijkste kenmerken van Imagine earth zijn…

 • Ervaar de echte en mondiale wereld in plaats van te spelen op beperkte vierkante kaarten
 • Volledig speelbare, verhaalgebaseerde campagne met 9 planeten/missies
 • Competitiespelmodus om tegen maximaal 5 andere AI-facties met individuele agenda’s te spelen
 • Meer dan 50 gebouwen met meer dan 80 individuele upgrades
 • Diplomatie en handel met lokale kolonies en ruimtehandelaren
 • Verdedig torens met energieschilden en lasers tegen ruimtepiraten, buitenaardse indringers en sprinkhanen
 • Ontwikkelings- en onderzoekssysteem voor geavanceerde en duurzame technologieën
 • Aandelenmarkt voor herfinanciering en vijandige controle over vijandige steden en kolonies
 • Freeplay-modus met een procedurele planeetbouwer voor eindeloze werelden en uitdagingen
 • Planet-editor om individuele planeten terug te winnen, te bouwen en aan te passen die kunnen worden opgeslagen en gedeeld
 • Wereldwijde klimaatsimulatie van lokale vervuiling, wereldwijde emissies, smeltende poolkappen en rampen
 • Rampen: chemische lozingen, olielozingen, radioactieve besmetting, bosbranden, orkanen, vulkanen, stervende bossen en groeiende woestijnen, buitenaardse indringers en robots, enz.
READ  Microsoft Insider-update zorgt voor eenvoudiger Twitch-streaming op Xbox-consoles

De Xbox-winkel Als u Xbox One en Xbox Series X downloadt, krijgt u | S voor de Imagine Earth-software die je nodig hebt. U kunt ook uw pc-versie vinden op Steam.

Houd ons in de gaten voor onze recensie van Imagine Earth op Xbox Series X die binnenkort verschijnt.

Spelbeschrijving:

In dit bouwstrategiespel bouw je wereldwijde kolonies op verre planeten. Fundamenten van ruimtehandel en onderzoek om uw bedrijf naar rijkdom en welvaart te leiden. Vind bondgenoten, neem het op tegen rivalen en bescherm je beschaving tegen natuurrampen en klimaatverandering.

Written By
More from Vanessa Hale
‘Kerbal Space Program’ viert 9e verjaardag met de lancering van Enhanced Edition voor Xbox One, Playstation 4
Oproep aan alle Kerbonauts! Nieuwe avonturen wachten op je op gameconsoles. De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *