Het laatste nieuws over de pandemie van het coronavirus: Live updates

Coronavirus live updates van over de hele wereld
Een ober bedekt zijn gezicht met een schild terwijl hij op 14 juli praat met een andere man in een restaurant aan Ocean Drive in Miami Beach, Florida. Chandan Khanna / AFP / Getty Images

Een nauwlettend gevolgd model dat de sterfgevallen door Covid-19 voorspelt, voorspelt nu tegen 1 november van dit jaar 224.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten.

Het model, afkomstig van het Institute for Health Metrics and Evaluation van de University of Washington, had in een prognose van vorige week bijna 16.000 minder doden verwacht, maar door de golf van gevallen in het hele land is de projectie enorm gestegen.

“Die toename van onze prognoses wordt veroorzaakt door de grote opkomst bij u die we kennen in Florida, Texas, Arizona, Californië”, zei de voorzitter van IHME, Dr. Chris Murray.

‘Er is een langere lijst met staten waar sterfgevallen toenemen, evenals ziekenhuisopnames. Dat omvat dus Louisiana, Kentucky, Mississippi, Nevada, New Mexico, South Carolina, Tennessee en Utah. Dit zijn dus onze lijsten die de prognoses opdrijven, als we vooruit kijken. “

Het dodental van het Amerikaanse coronavirus bedraagt ​​136.466.

Gezichtsmaskers kunnen deze projectie verlagen: De projectie kan blijven veranderen afhankelijk van de implementatie van landelijke beperkingen, heropeningen en preventieve factoren zoals het gebruik van gezichtsmaskers.

Hoe meer mensen maskers dragen, hoe minder sterfgevallen er zullen worden verwacht, zei hij – op individueel niveau kunnen maskers de overdracht van het virus met een derde verminderen.

“Op populatieniveau kan het tussen nu en 1 november meer dan 40.000 levens in de VS redden. En als strategie is dat in de VS misschien wel onze beste strategie om een ​​maskermandaat te hebben”, zei hij.

READ  Willekeurig: YouTuber geeft 10K aan iedereen die een multiplayer-mod voor Zelda: Breath Of The Wild kan maken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *