Het nieuwe Halo Infinite-rapport heeft goed en slecht nieuws voor Xbox-fans

nieuw Oneindige uitstraling Het rapport bevat zowel goed als slecht nieuws voor Xbox-fans. Een voormalige en anonieme werknemer heeft onlangs 343 Industries uitgevoerd Interview Over hun ervaring met het werken aan het spel. Helaas is het interview in het Mandarijn afgenomen, wat betekent dat alles wat werd onthuld door een filter is gekomen Vertaling, Wat een verscheidenheid aan problemen oplevert. Het vertaalde rapport werd echter gevalideerd door een insider uit de branche.

Volgens deze voormalige ontwikkelaar van 343 Industries was 343 Industries erg ambitieus in het ontwikkelen van het spel, en dat is mede de reden waarom het zulke enorme ontwikkelingsproblemen had. Daartoe wilden ze Oneindige uitstraling Om een ​​semi-open wereldgame te zijn, wat betekent dat ze een geheel nieuwe engine nodig hebben. Het resultaat was dat 343 Industries een game aan het maken was terwijl ze tegelijkertijd een engine aan het bouwen was, wat, zoals je zou verwachten, veel van de workflow-problemen veroorzaakte, hoewel veel van deze problemen leken te zijn opgelost.

Daarover gesproken, zegt de voormalige ontwikkelaar dat de nu beruchte E3 2020-demo een ramp was omdat sommige van deze problemen nog moesten worden opgelost en omdat veel van de functies van de engine nog niet volledig waren geïmplementeerd op het moment dat de demo werd uitgebracht.

Dit is waar het slechte nieuws echt begint. Vanwege het feit dat de ontwikkeling van de game te ambitieus was, werd er niet alleen veel gesneden uit de campagne voor één speler, maar ook uit het teamspel. Ondertussen beweert de ontwikkelaar dat dit allemaal gebeurde terwijl het team, vooral laaggeplaatste werknemers, de afgelopen jaren overuren maakte en de afgelopen jaren regelmatig in de vroege uren van de ochtend werkte, met andere woorden, er waren veel crises.

READ  Laat de Xbox Series X eruitzien als een hele grote, originele Xbox met deze nostalgische look

Wat is het goede nieuws? Nou, het lijkt erop dat het product veel heeft geprofiteerd van al het harde werk. In het interview zei de voormalige ontwikkelaar dat ze denken dat het eindproduct cool zal zijn en een veel beter verhaal zal hebben dan de vorige twee Hallo 343+ games en een rijkere game-ervaring. De ontwikkelaar heeft de pauzes echter ook een beetje gepompt, wat aangeeft dat de game niet uitkomt en een soort meesterwerk wordt.

Dit is waar de meest opvallende details eindigen. Wat hier is, moet met een korreltje zout worden ingenomen. Alles komt hier niet uit een bron die niet alleen is geverifieerd, maar eerder door middel van vertaling. Echter, op Twitter, Bloomberg Jason Schreyer Blijkbaar gaf het geloof aan de beweringen.

Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen hierop gereageerd. Als dit verandert, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken. In de tussentijd, voor meer berichtgeving over de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc-games – gepland voor release later dit jaar – klik hier.

Written By
More from Vanessa Hale

XIII remake gekroond tot slechtste Xbox-game van 2020

De XIII-remake die vorige maand werd gelanceerd, kreeg verpletterende kritiek van zowel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *