Het nieuwe Transmog-systeem van Destiny 2 heeft 25 uur nodig om een ​​enkel kostuum te maken

Destiny 2 Seizoenslanceringen zijn meestal een reden voor feest in de gemeenschap, maar spelers zijn al pissig over het Season of the Splicer Transmog-systeem. Mensen hadden daarna eigenlijk lage verwachtingen Ramp onthuld een paar weken geleden. Erger nog, het systeem is een geweldige sleur geworden, waarbij spelers 25 uur nodig hebben om alle vijf de items die ze dragen volledig te transformeren.

lot 2Het Transmog-systeem, in-game “Armor Synthesis” genoemd, bevat drie verschillende “Synth” -materialen: Synthstrand, Synthcord en Synthweave. Het proces begint met het verzamelen van 150 Synthstrand, wat Guardians doen door vijanden in het wild te doden of gewoon te communiceren met een willekeurig systeem in het spel.

Spelers geven dan de volledige 150 Synthstrand uit aan beurzen van Ada-1, Armor Synthesis-verkoper. De bonus geeft spelers een willekeurig doelwit – gebaseerd op de keuze van de speler voor aanvallen, smeltkroezen, dribbels, bestemmingen of invallen. Wanneer spelers het doel voltooien en de beloning verwisselen, krijgen ze 100 Synthcord.

Spelers moeten hun favoriete look “ontgrendelen” met Synthweave
Foto: Bungie via Polygon

Guardians moeten dan terugkeren naar Ada-1 om 100 Synthcord voor Synthweave uit te voeren, wat een kleurcode heeft op basis van de klasse die spelers gebruiken bij het converteren van Synthcord. Spelers gebruiken dan dit Synthweave-weefsel om hun favoriete schild-look te ontgrendelen en ze te transformeren in “universele motieven” die het uiterlijk van elk schild kunnen overschrijven zonder de statistieken ervan te veranderen. Normaal gesproken kunnen Guardians slechts 10 Synthweave per seizoen per seizoen hebben, maar Bungie geeft spelers meer tijdens Season of the Splicer Tutorials.

Bungie onthulde dit vreemde, uit meerdere stappen bestaande proces een paar weken voor Season of the Splicer. De maximale 10-seizoenenmuts van synthetisch weefsel was de belangrijkste oorzaak van frustratie, net als het aantal hoepels dat spelers nodig hadden om erdoorheen te springen. Dit hele proces is zelfs nog frustrerender, wetende dat Bungie spelers toestaat om echt geld te betalen om dat allemaal over te slaan en een onbeperkte hoeveelheid Synthweave te kopen.

Maar na Bungie officieel Het splicerseizoen is dinsdag gelanceerdDe spelers vonden dat de crunch veel erger was dan iedereen had verwacht.

Het kernprobleem is de overname van Synthstrand. Als je een Destiny-speler bent, weet je dat het niet moeilijk is om 150 dingen van vijanden te verzamelen. Guardians kunnen 100 of meer vijanden doden in één hit van 10 minuten. Maar na enkele tests vonden spelers Synthstrand tijdelijk. Spelers hebben elke twee minuten vechttijd één Synthstrand – dat betekent dat er geen AFKing op een planeet of in de toren is om ‘s nachts een Synthstrand te bouwen.

Destiny dataminer en eigenaar Vandaag in het lotEn de JpDeathBladeHij tweette enkele specifieke details over het systeem en zijn beperkingen.

We besloten het zelf te testen en bevestigden dat het niets te maken heeft met de competentie van de speler. We renden om de EDZ heen en doodden vijanden links en rechts en kregen binnen twee minuten twee Synthstrand – de eerste aan het begin van de twee minuten en de tweede na de twee minuten. Bij ons tweede experiment hebben we een vijand gedood om wat Synthstrand te krijgen, AFK bij Trostland Church gedurende precies twee minuten, en we doodden een andere vijand toen de teller afging. Deze tweede vijand schoot Synthstrand neer. Ze zijn beide keer volledig gescheiden door 2 minuten, zodat spelers niet worden beloond voor het doden van meer vijanden.

Actieve spelers ontvangen 30 Synthstrand per uur, wat genoeg geeft om elke vijf uur een bonus te kopen. Spelers zullen graag Synthstrand blijven verdienen terwijl ze aan hun nieuwe bonus werken, maar de beloningen zelf kunnen een aantal langetermijndoelen hebben.

Tijdsbesparing om de bonus te voltooien – aangezien spelers altijd Synthstrand zullen verdienen – duurt het 25 uur voor Guardians om het transformerende kostuum compleet te maken, inclusief helm, armen, borst, benen en klasse-items. Als spelers twee sets of tien items zouden willen voltooien – het seizoensmaximum voor elk seizoen – zou dat 50 uur duren. En spelers die alle 30 items in het seizoen willen transmogeren, 10 voor elk van hun drie personages, moeten 150 uur slijpen.

Er is 1 bestemming 2

Nieuwe Ada-1-beloningswinkel in het seizoen van de plakpers
Foto: Bungie via Polygon

Andere spellen zoals Diablo 3 Je hebt een volledig gratis Transmog-systeem, waarbij spelers een item oppakken en direct naar hun Transmog-deck gaan. Spelers betalen Mystic vervolgens wat in-game goud en veranderen hun uiterlijk. World of Warcraft, Dat is een MMO zoals Destiny maar vereist een abonnement, biedt ook Transmog à la Diablo shield.

Destiny is technisch gezien een gratis te spelen game, maar na Bungie Het heeft vorig jaar veel game-inhoud verwijderd naar Destiny inhoudskluisEr is niet veel te doen voor spelers die geen eigenaar zijn van het nieuwe seizoen of de uitbreiding voor singles. Het nieuwe Transmog-systeem van Bungie lijkt in de eerste plaats gericht op het verdienen van geld in de winkel. Met een zware crisis en beperkte middelen worden modegerichte voogden sterk aangemoedigd om extra Synthweave aan te schaffen.

Dit is anders in echt gratis spel, zoals League of LegendsRiot rekent spelers aan voor optionele cosmetica en biedt een optie om echt geld uit te geven aan speelbare personages. Er zijn zeer getalenteerde mensen League of Legends Spelers die nooit geld uitgeven aan het spel. Maar om veel van alles in te doen Destiny 2 In 2021 hebben spelers een uitbreiding of seizoen nodig. Erger nog, Bungie behandelt het Seizoensspelers en eigenaren worden op dezelfde manier uitgebreid als de gratis spelers.

Spelers hebben Bungie gevraagd om de looks van Guardian te maken sinds de oorspronkelijke release lot. Maar een paar dagen na de lancering Destiny 2Het eerste Transog-systeem is een ramp die niet kan worden beperkt.

We hebben contact opgenomen met Bungie over de controverse, maar het is momenteel onduidelijk of de studio het systeem in de toekomst zal corrigeren. Voorlopig heeft de frustratie over Armor Synthesis het grootste deel van het gesprek gegrepen Destiny 2Anders spannend nieuw seizoen.

READ  'Glee'-ster Heather Morris rouwt om de familie van Naya Rivera aan het Piru-meer
More from Madison Garrett

DICE LA werkt aan een nieuw Battlefield

DICE LA werkt aan een nieuw Battlefield, aldus studio director of design...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *