Het uitzenden van meningen binnen de partij is geen opstand, zegt Sachin-piloot, terug in Jaipur

Sachin Pilot keerde vandaag terug naar Jaipur nadat hij zijn opstand had beëindigd

New Delhi:

Sachin-piloot van het congres, terug in Rajasthan na het beëindigen van zijn maandlange opstand tegen hoofdminister Ashok Gehlot, zei vandaag dat hij “geen harde gevoelens” had en niet langer deel uitmaakte van de deelstaatregering, maar verwachtte dat het “hoofd van de familie” zou oplossen. problemen en neem iedereen mee.

“Ik heb niet om een ​​post gevraagd. Ik heb alleen gezegd dat er geen vendettapolitiek zou moeten zijn tegen de MLA’s die terugkeren naar de groep”, zei Sachin Pilot over de 18 rebellen die net als hij uit Rajasthan bleven.

De 42-jarige Pilot, die in opstand kwam tegen de Chief Minister nadat hij was opgeroepen wegens beschuldigingen van het omkopen van MLA’s van het Congres om over te lopen, liet zijn rebellie vallen na een ontmoeting met Rahul Gandhi en Priyanka Gandhi Vadra gisteren. Het enige wat hij blijkbaar van de leiding kreeg, was de verzekering dat de grieven van de rebellen zouden worden gehoord door een drie leden tellende commissie, waaronder Priyanka Gandhi.

De heer Pilot krijgt misschien niet de twee posten terug die de heer Gehlot hem had ontslagen: plaatsvervangend hoofdminister en chef van het Rajasthan Congres. Bronnen zeggen dat hij mogelijk wordt ondergebracht in het centrale congres, ook dat na een afkoelperiode, ook al kan hij zijn politiek voortzetten in Rajasthan, waar hij een MLA blijft. De andere rebellen kunnen in de volgende herschikking kabinetsposten krijgen.

Na het warme welkom in Delhi keerde meneer Pilot terug naar Jaipur voor een koude ontvangst van zijn voormalige baas. Ashok Gehlot vloog ’s ochtends naar Jaisalmer en besloot daar de nacht door te brengen, elk contact met zijn ontslagen hulpsheriff, die hij de afgelopen maand scherp heeft aangevallen.

READ  De geweldige verdediging van de Giants zorgt ervoor dat ze 20 wedstrijden van meer dan .500 maken

Misschien was het ergste dat de Chief Minister Mr Pilot belde “Nikamma, naakara (nutteloos)”.

“Ik was erg gekwetst door de persoonlijke aanvallen, maar ik wil geen slechte gevoelens koesteren. Ik koester geen ego of wrok. Ik heb nooit zulke taal gebruikt of grenzen overschreden”, zei Piloot.

Het is niet duidelijk hoe de wapenstilstand in Delhi in Jaipur zal verlopen. De heer Pilot maakte duidelijk dat hij Rajasthan als zijn “karmabhoomi“en herinnerde eraan dat de volgende verkiezingen over drie jaar zijn.

“Ik kreeg posten toen ik nog heel jong was en ik heb 100 procent gegeven aan elke verantwoordelijkheid die ik door het Congres kreeg”, zei hij.

“Als leider van de regering is Ashok Gehlot het hoofd van de familie en het is zijn verantwoordelijkheid om naar iedereen te luisteren, hun grieven op te lossen en iedereen mee te nemen.”

Gevraagd naar de bewering van de Chief Minister dat de twee 18 maanden niet hadden gesproken, zei de heer Pilot: “Hij zei veel dingen en ik wil ze niet tegenwerken. Het is geen opstand om uw mening te uiten binnen de partij. blijf problemen aankaarten. “

Written By
More from Max Mcgee
Bucks de hoogste draak. PC wint de zesde plaats op rij
SMACKOVER – Jacob Eubanks en Jax Todd werkten samen in een driewegwedstrijd,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *