Het wordt eindelijk echt voor Yankees ‘Gerrit Cole

Het wordt eindelijk echt voor Yankees ‘Gerrit Cole

Gerrit Cole heeft al één Yankees-record:

De meeste hoepels sprongen erdoorheen om een ​​gestreept debuut te bereiken.

Maar nu, nog een catastrofale gebeurtenis – en dat is zeker niet uit te sluiten – is de man van $ 301,3 miljoen door zijn laatste hoepel gesprongen. Het is tijd om iets te doen dat telt.

Het is eindelijk tijd voor Opening Night.

“Niets gegarandeerd in 2020, dus ik neem het één dag tegelijk”, zei de wijze rechtshandige Yankees na zes innings en 87 velden te hebben gegooid in een Yankee Stadium intrasquad-wedstrijd, waarbij hij twee runs toestond en vijf strikeouts had en geen vier wijd. “Hopelijk komen we daar omdat we veel hard werk hebben verzet. … Ik ben verheugd om hier ook mijn carrière te beginnen.”

Het zal niet thuis zijn, aangezien de Yankees donderdagavond in het huis van titelverdediger Nationals zullen spelen, en het zal niet zo luid zijn als je zou willen, dankzij het coronavirus dat de Major League Baseball terecht overtuigt om de seizoen zonder betalende fans. De Yankees deden vrijdag auditie voor hun versie van kunstmatige ventilatorruis, en jongen, het was zo ruw dat zelfs Aaron Boone toegaf dat het klonk als iemand die probeerde een AM-radio te stemmen. Persoonlijk deed het me denken aan de nachtelijke mutanten in ‘I Am Legend’.

Gerrit Cole
Gerrit ColeN.Y. Post: Charles Wenzelberg

Helaas nemen we wat we kunnen krijgen. MLB heeft vrijdag enkele bemoedigende COVID-19-testnummers vrijgegeven, met slechts zes van de meer dan 10.000 monsters die positief blijken te zijn, en het lijkt erop dat we in ieder geval de start van het seizoen halen.

READ  De volgende patch van World of Warcraft voegt verrassende aanpassingsopties toe

De Yankees zullen er zeker komen zonder dichter Aroldis Chapman, die in quarantaine is, en waarschijnlijk zonder hun beste speler van DJ LeMahieu uit 2019, die vrijdag na zijn eigen quarantaine terugkeerde naar het stadion. Toch zouden ze Cole moeten hebben, die voor de shutdown in vier Grapefruit League-wedstrijden gooide en daarna in de lentetraining 2.0 drie intrasquad-wedstrijden. Die zich zeven maanden geleden zaterdag formeel voorstelde aan de Yankees-fans, omdat hij hardop had gehuild.

Hij heeft het die dag verpletterd en hij moet echt nog onder de yankees in dienst zijn. Terwijl je hem vrijdag zag werken, opwarmend naar de ‘Gimme Shelter’ van de Rolling Stones in de eerste inning, en zich daarna meteen in een schuim stortte toen ‘Bombers’ lead-hitter Mike Tauchman van drie worpen sloeg, betreurde je dat hij dat deed in een bijna lege marge. Yankees-fans zullen het geweldig vinden om Cole’s optreden persoonlijk te zien, en hij zal die energie voeden, als we ooit zover komen.

“Alles wat hij daar doet is indrukwekkend”, zei Coles catcher Gary Sanchez via een tolk.

Cole serveerde back-to-back homers in de vierde inning voor Mike Ford en Miguel Andujar, het bijproduct, zei hij, van zijn brekende dingen die hem ophielden en hem in fastball tellingen brachten, waarop zijn teamgenoten toesloeg. Hij was er trots op dat hij aan een eerste en derde, one-out jam in de vijfde ontsnapte door Kyle Holder met drie slag uit te schakelen en Tauchman uit te schakelen na een groundout naar tweede.

“Ik heb dezelfde games gezien die jullie hebben,” zei Aaron Boone tegen verslaggevers. ‘Het spul is daar geweest.’

READ  Geschiedenis van Xbox Series X-voorraadaanvulling: hier is wanneer u de Microsoft-console moet kopen - download het snel

Omdat dit het raarste en slechtste jaar ooit was, moest Boone ook een vraag beantwoorden over de geschorste Duitse rechtshandige Domingo-post op Instagram dat hij met pensioen ging (Boone zei dat hij er niets van wist). Ay yi yi. Misschien kunnen honkbalwedstrijden eigenlijk dienen als een aangename, tijdelijke afleiding van de rest van deze krankzinnige wereld. Misschien kan Cole het voorbeeld geven met zijn eerste start als Yankee, eerste start (tegen de Nats ‘Max Scherzer) voor de sport in deze nieuwe wereld.

“Het wordt leuk. Het gaat nep-menigte-geluid maken. Het wordt coronavirus-honkbal in 2020, ‘zei Cole lachend. “Maar ik krijg de eerste keer het wielershirt aan. ‘New York’ over de borst. Zo [I’m] daar enthousiast over. Stuck over het spelen in een aantal high-stakes games met de jongens. Het is een tijdje geleden dat we daar zijn geweest om dat te doen.

“Zo [I’m] over het algemeen opgewonden. Ernaar uitkijken. En we beginnen met de voorbereiding om binnen de komende 24, 48 uur een W te krijgen. “

Zijn hoepels sprongen, het record is onofficieel gevestigd, Cole richt zijn aandacht op een kleiner rond object: ringen. De achtervolging begint donderdag.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *