Mets-Yankees introduceren New York opnieuw in teamsporten

Mets-Yankees introduceren New York opnieuw in teamsporten

De laatste keer dat een opmerkelijk sportevenement met twee teams plaatsvond in de vijf stadsdelen, verlieten St. John’s en Creighton de rust tijdens de rust van het Big East herenbasketbaltoernooi op 12 maart en keerden nooit meer terug.

Na meer dan vier maanden zullen de teamsporten in New York dit weekend in zekere zin terugkeren, waarbij de Mets en Yankees twee oefenwedstrijden spelen die de nabijheid van het reguliere seizoen aangeven. Ronde 1 is zaterdagavond in Citi Field.

‘Ik weet dat veel New Yorkers op de wedstrijden zullen afstemmen, alleen maar om te kijken’, zei J.D. Davis vrijdag voor een Mets-training. ‘Alle ogen zullen erop gericht zijn. Maar het is absoluut een geweldig gevoel en het zal een geweldig keerpunt zijn in onze economie, samenleving en ons land dat we beginnen en doorgaan en wat licht geven over wat er aan de hand is. Hopelijk kunnen we er een paar goede wedstrijden in gooien. ‘

De Mets waren binnen twee weken na hun seizoensopener toen de COVID-19-uitbraak in maart een sluitertraining opleverde. De afgelopen twee weken hebben ze getraind op Citi Field, waarbij het meeste werk de afgelopen dagen plaatsvond in intrasquad-scrimmages.

Citi Field
Citi FieldRobert Sabo

MLB gaf teams de mogelijkheid om drie tentoonstellingen te spelen, en de Mets and Yankees – die zes keer zullen spelen tijdens het reguliere seizoen van 60 wedstrijden – kwamen overeen om elkaar tweemaal te ontmoeten. De logistiek, met een korte busrit als reis voor het bezoekende team, dicteerde de regeling.

“Het is zeker een opwindende tijd”, zei Michael Wacha. “We zijn een week verwijderd van de openingsdag, gaan weer het veld op en krijgen weer honkbal, maar deze oefenwedstrijden leiden naar dat reguliere seizoen. Het is absoluut een opwindende tijd, niet alleen voor New York, maar voor het hele land en de hele wereld. “

READ  De eerste trailer van Invincible ontketent een analoog avontuur in een vreemde, buitenaardse wereld

De Mets hebben de afgelopen twee dagen generale repetities gehouden, in volledige uniformen gekleed en het rooster verdeeld voor scrimmages. Kartonnen uitsnijdingen van fans zijn achter de thuisplaat geplaatst, met publieksgeluid en muziek als onderdeel van de fan-lege honkbalervaring voor spelers.

Op vrijdag voegde het team een ​​tentgedeelte toe achter de dug-out van het eerste honk, waar spelers kunnen zitten tijdens wedstrijden met sociale afstand.

“Hopelijk komen we niet op het punt dat we de tribune uit klauteren om een ​​man in het spel te krijgen”, zei manager Luis Rojas. “We zullen zeker praten over waar iedereen is en we leren elke dag zitten in de dugout, een beetje zoals de bewegende delen. Het voelt op dit moment een beetje normaal, iedereen houdt afstand en kan die kameraadschap hebben en tegen elkaar schreeuwen, dus het gaat goed, maar als we die wedstrijden tegen de Yankees spelen, zullen we dat beter voelen. “

De Mets zullen zich misschien vervelen als ze tegen elkaar spelen, maar zullen de intrasquad-wedstrijden na de Yankees-serie hervatten om zich voor te bereiden op de vrijdagopener tegen de Braves in Citi Field.

“Het zal geweldig zijn om naar het uniform van de tegenstander te kijken en ons tegemoet te treden, ik denk dat het de jongens nog een beetje concurrentie zal bezorgen,” zei Rojas. ‘[Thursday] ’s avonds hadden we onze eerste marge, volledig operationeel spel. Alle geluiden zaten erin. Onlangs hadden we alleen het publiek geluid en we hadden wat feedback dat we meer nodig hebben, we hebben meer geluiden nodig dan dat en dat [Thursday] ’s nachts kreeg ik geweldige feedback van de jongens die zeiden dat ze een echt spel waren. Ik denk dat dit nog een stap verder gaat. ”

READ  Naughty Dog stopt met de ontwikkeling van de online game The Last of Us

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *