Roguebook, een nieuw spel van Richard Garfield van Magic The Gathering, wordt begin juni gelanceerd

Het nieuwste project Roguebook van Richard Garfield, de roguelike game op het dak, zal een week eerder dan gepland verschijnen voor pc-gamers.

Rogue Book Een nieuw roguelike spel voor het bouwen van kaarten, dat op 17 juni uitkomt voor pc-gebruikers, een week eerder dan oorspronkelijk gepland.

De vorige releasedatum voor de pc-game werd aangekondigd door NACON en Abrakam Entertainment, die het nieuws vierden met een nieuwe trailer die een kijkje neemt in de mechanica van het bouwen van een dek. Het is ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede ontworpen door Richard Garfield (innovatief Magie: de bijeenkomst), Rogue Book Het is een onafhankelijk turn-based digitaal spel waarmee spelers grote kaartspellen kunnen bouwen en hordes kwaadaardige vijanden kunnen bevechten in een steeds veranderende fictieve wereld.

GERELATEERD: Magic: The Gathering Bans Popular Card in Historic

Rogue Book Het bevat veel elementen die fans misschien herkennen van andere games die door Garfield zijn ontworpen, zoals het belang van het verkennen van de wereld, het bouwen van een effectief deck en een vereenvoudigd vechtsysteem.

In tegenstelling tot andere scheepsbouwspellen, Rogue Book Het heeft een unieke filosofie die het “het dak van de toren” noemde. Terwijl andere spellen in dit genre spelers aansporen om het aantal kaarten in hun stapel te verminderen, Rogue Book Het moedigt spelers aan om het maximale aantal kaarten te verzamelen van de 200 beschikbare kaarten in het spel. Door meer kaarten te verzamelen, kunnen spelers speciale talenten ontgrendelen voor hun helden.

De game speelt zich af in het Faeria-universum, waar spelers twee helden kunnen kiezen uit vier verschillende personageklassen. Elke held heeft zijn eigen unieke speelstijlkaarten. Verschillende heldencombinaties resulteren in verschillende vechtstijlen. Door een team te selecteren op basis van verdediging, worden spelers beschermd tegen de meest agressieve vijanden, terwijl teams op basis van aanval verwoestende aanvallen op vijanden zullen toebrengen. Er zijn meer dan 20 moeilijkheidsgraden en er zijn geen twee gelijke fasen waarin spelers niet twee keer tegen dezelfde groep zullen spelen.

READ  Cloudpunk is een uitzonderlijke cyberpunk-game die steeds beter wordt

Verwant: Magic: The Gathering Arena onthult historische V-Card-selecties (exclusief)

Kaarten kunnen worden gekocht bij handelaren, gevechten tegen elites kunnen worden gewonnen of ingewisseld door aanbiedingen in kluisjes achter te laten. Bovendien geven omleidingen en edelstenen extra beloningen wanneer ze op kaarten worden toegepast, waardoor de aanpassingsopties voor spelers worden uitgebreid. Schatten en artefacten in de game helpen ook om een ​​uniek krachtig team te creëren.

Rogue Book Het wordt op 17 juni uitgebracht op Steam. Er komt een latere release voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X | S en Nintendo Switch.

Blijf lezen: Magic: The Gathering Unveils Summer of Legend Campaign

Bronnen: Abrakam Entertainment, NANCO

Thor Black Knight-functie

Thor vergat de beschamende nederlaag van een van Marvel’s oudste helden


Over de auteur

Written By
More from Max Mcgee

Waar u zich kunt aanmelden voor Preorderinformatie voor Xbox Series X

Het heeft lang geduurd, maar voorbestellingen van de Xbox Series X zullen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *