Hier is hoe Abhishek Bachchan reageerde op de throwback-foto die zijn zus Shweta Bachchan Nanda deelde

Een erfenisfoto van Abhishek. (met dank: shwetabachchan)

Hoogtepunten

  • Abhishek Bachchan werd zaterdag ontslagen
  • De acteur werd 29 dagen in het ziekenhuis opgenomen
  • ‘Ik hou van je’, schreef Abhishek Bachchan

New Delhi:

Abhishek Bachchan, die zaterdag werd ontslagen uit het Nanavati-ziekenhuis in Mumbai, waar hij werd behandeld voor COVID-19, reageerde onlangs op de post van zijn zus Shweta Bachchan Nanda op Instagram. Om de thuiskomst van Abhishek te markeren, plaatste Shweta zaterdag een schattige throwback-foto van haar broer op sociale media en ze voegde er een hartemoticon aan toe. Geen titel nodig. In de commentarensectie van de post schreef Abhishek: “Ik hou van je.” Abhishek en zijn vader Amitabh Bachchan testten op 11 juli positief op het virus. Big B, die ook in hetzelfde ziekenhuis was opgenomen, werd na een verblijf van 23 dagen ontslagen, terwijl de Goeroe acteur werd zaterdag na 29 dagen ontslagen. Abhisheks vrouw en actrice Aishwarya Rai Bachchan en haar 8-jarige dochter werden op 27 juli uit het ziekenhuis ontslagen nadat ze negatief hadden getest op coronavirus.

Zie het bericht van Shweta Bachchan Nanda hier:

Een bericht gedeeld door S (@shwetabachchan) op

“Ik zei het je! Ontslagplan: Ja! Vanmiddag heb ik COVID-19 negatief getest. Bedankt allemaal voor je gebeden en wensen. Ik ben zo blij dat ik naar huis kan”, schreef de acteur zaterdag.

Op Raksha Bandhan plaatste Abhishek, die niet bij zijn familie was, een jeugdherinnering aan Shweta Bachchan Nanda samen met neven Naina, Namrata en Nilima Bachchan (dochters van Amitabh Bachchan’s broer Ajitabh). Hij schreef: “Gelukkige Rakhi voor de beste zussen. Ik hou van jullie allemaal. Vermoord me alsjeblieft niet voor het plaatsen van deze foto.”

Shweta wenste Abhishek dit jaar op Raksha Bandhan door een erfenis te posten. Ze schreef: “Ik had niet om een ​​betere broer kunnen vragen, of een toegewijde sidekick, hou van je – (Het duurt zo lang dat ik zelfs je colleges mis) Beterschap, ga terug naar huis.”

Shweta Bachchan Nanda trouwde in 1997 met de in Delhi gevestigde zakenman Nikhil Nanda. Het paar verwelkomde Navya in hetzelfde jaar terwijl zoon Agastya in 2000 werd geboren. Navya Naveli Nanda startte onlangs een online gezondheidszorgportaal genaamd Aara Health, net na zijn afstuderen aan de Fordham University in New York . In 2018 maakte Shweta Bachchan Nanda haar debuut als auteur met het boek Paradise Towers.

READ  The Unfinished Swan en meer
Written By
More from Aubrey Mason

Egypte heropent luchthavens en verwelkomt toeristen in piramides na sluiting van COVID

CAIRO – Egypte heeft de internationale vluchten opnieuw opgestart en de belangrijkste...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *