In Yankees ‘uitwerping van Aaron Boone:’ Zowat de geschiedenis ‘

In Yankees ‘uitwerping van Aaron Boone:’ Zowat de geschiedenis ‘

Twee drukpunten raakten zaterdagavond Tropicana Field. Een ervan zal waarschijnlijk worden vergeten. Een waarschijnlijk niet.

Toen de thuisplaatscheidsrechter Vic Carapazza Yankees-manager Aaron Boone uit het veld stuurde en coach Marcus Thames raakte uit Game 2 van de zeven-inning doubleheader, vestigde dit verder de aandacht op de spanning rond het uiteindelijke 5-3 Yankees-verlies voor de Rays, een verlies veroorzaakt door de Stralen gooien herhaaldelijk hoog en strak naar Yankees-slagmensen om de slechte wil tussen deze twee AL East-rivalen voort te zetten.

Een ongewoon zwijgzame Boone legde uit dat hij de hook van de vijfde inning kreeg nadat hij had geprotesteerd tegen de deining van Thames, die volgens hem niet gerechtvaardigd was.

Toen hem werd gevraagd wat Thames zei dat hij eruit zou worden gegooid, antwoordde Boone: ‘Niets. Niets.” De Yankees-manager zei over Carapazza: “Hij begreep verkeerd wat Marcus zei.”

Het getjilp van de dug-out van de Yankees was te horen op de televisie dankzij de lege tribunes, en die woede kwam voort uit een drietal pitchers die hoog en strak naar Yankees-spelers werden gegooid, twee voor DJ LeMahieu (in afzonderlijke bij-knuppels) en één voor Gio Urshela. De laatste, van Rays rechtshandige Andrew Kittredge tegen LeMahieu, ging onmiddellijk vooraf aan de turbulentie, want LeMahieu sloot de 1e5 af met een comebacker voor een groundout.

Aaron Boone wordt uit het veld gestuurd na ruzie met de thuisplaatscheidsrechter Vic Carapazza tijdens de vijfde inning van Game 2 van de Yankees 'doubleheader vs. de Rays op zaterdag.
Aaron Boone wordt uit het veld gestuurd na ruzie met de umpire Vic Carapazza van de thuisplaat tijdens de vijfde inning van Game 2 van de Yankees ‘doubleheader vs. de Rays op zaterdag.AP

‘Ik denk dat het meer alleen om de geschiedenis ging,’ legde Aaron Judge uit. ‘Iemand laten gooien [Austin] Romine’s hoofd een paar jaar geleden. Dat soort dingen vergeet je meestal niet. Doorgaan met overgeven en erin, omhoog en erin, dat is moeilijk.

READ  Detroit Tiger-speler Isaac Paredes slaat HR-koppeling in Game 7 in Mexico

‘We hebben daar veel grote slagmensen. We weten dat ze erin zullen gooien, maar om zo ver boven en in dat vaak te missen, zul je een beetje geblaf krijgen van de dug-out. Het is gewoon de line-up die we hebben. We hebben veel grote slagmensen die honkbal kunnen besturen, dus veel teams zullen echt proberen ons van de plaat te helpen. Het is iets dat we weten. Het is iets dat ze al jaren doen. Ze willen binnenkomen en ons terugtrekken zodat ze de buitenkant van de plaat kunnen openen. Het is gewoon iets waar we mee te maken hebben, maar ik weet dat onze werpers ons zullen beschermen. “

Het was Kittredge, op 27 september 2018, in The Trop, die achter het hoofd van Romine gooide. Sindsdien is hij bij de Tigers gekomen. De nu gepensioneerde CC Sabathia reageerde door te boren in Tampa Bay-catcher Jesus Sucre en, toen hij werd uitgeworpen, wees naar Kittredge in de dug-out van de Rays en verklaarde: “Dat is voor jou, [expletive]! “

Rechter bevestigde dat Kittredge het belangrijkste doelwit was van de vijandigheid van de Yankees en zei: “Elke keer dat iemand naar het hoofd van een man gooit, vergeet je dat niet.”

Deze teams houden over het algemeen echter niet van elkaar. Vorig jaar werden de banken leeggemaakt tijdens een wedstrijd in het Yankee Stadium toen Sabathia en Avisail Garcia naar elkaar kaakten.

De finale van de zondagse reeks biedt voorlopig nog een laatste kans voor woede, verkeerde interpretaties, knockdowns en wat deze twee rivalen nog meer kunnen produceren, de afwezigheid van fans leidt niet tot een afwezigheid van intensiteit.

READ  Switch-update nu (v16.1.0), patch-opmerkingen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *