Hockey is als een slaapliedje, Red Wings verliest met 2-1 in Dallas

Oh man, de eerste vijf minuten hiervan waren echt saai, maar misschien is dat een goede zaak. Om het spel te starten, zette Blashill Mantha op een streak met Namestnikov en Ryan, dus we moesten in de tussentijd tenminste kauwen. Bovendien staat Broom op de eerste regel, dus dromen komen soms uit, althans voor fans van Broom in de kamer. Dallas behield al vroeg de controle over het spel, maar slaagde er slechts één beter schot in dan Detroit om een ​​schot te maken tijdens de eerste 1-0 reclameblok in het voordeel van Dallas.

Midden in de periode gebeurde er iets! Detroit heeft veel mannen op het ijs gehad, dankzij een beetje vermenging tussen DeKeyser en Stecher. Een hard-core Dallas pre-match-game zoals Thanos in 2012 ontving twee relatief niet-bedreigende schoten. Goede PK uit Detroit in het algemeen om Dallas buiten te houden.

Het Detroit-team zal eigenlijk het team zijn dat als eerste lid wordt van het bord, en bij het eerste schot niet minder. Hij nam de vleugels om van de schijf af te komen om de verdedigingskaart van Dallas met 1-1-3 te doorbreken en dat is hem echt gelukt! Djoos gooit de schijf, Smith jaagt sneller dan de Stars ‘D-beurten, Smith gooit de bal naar Hirose aan de andere kant van het Dallas-net, draait een pass van Hirose en tenslotte de achterste speler van Namestnikovs stick voor het eerst dit seizoen ! 1-0 Rode vleugels!

Detroit slaagde erin om in de komende minuten nog twee volledige schoten op het net te zetten! Haal het meeste uit dit momentum! Op het moment dat Dallas het bijna terug had, toen Greiss de wedstrijd achter het net miste, maar enkele geweldige poses van Rasmussen en DeKeyser hielden de plooi duidelijk en lieten de verdwaalde goblin weggeduwd worden.

Detroit zou de rest van de periode overweldigd en gekweld blijven, waardoor ze het momentum weg konden halen van de sterren.

Met ongeveer een minuut later slaagde Dallas erin een snelle pauze te nemen en DeKeyser bedekte zijn been stevig, waardoor hij in Greiss moest stappen en de interferentie-uitnodiging van de doelman moest trekken. Het was een zwakke oproep, zoals Mickey Redmond snel aangaf, maar de vleugels zouden het accepteren. Ze liet me al vroeg wachten op een make-upgesprek. De Wings konden zich niet converteren voordat de periode verstreken was, maar dat betekent dat Detroit een minuut voor de powerplay-mogelijkheid aan zijn tweede termijn begint.

Het was niet de meest opwindende periode van hockey, maar het was een vlotte en gemakkelijke drank na de Hell Games in Chicago, en hey, je kunt niet teveel klagen als je het hoogtepunt hebt.

READ  Naga Peace Talks - NSCN (IM) Thuingaleng Muivah Claims Center erkende Naga-soevereiniteit in 2015-deal

Score: 1-0 Rode Vleugels
Schoten: 5-5 gelijkspel
Uitblinken: Michael Rasmussen, Vlad Nemstnikov, speelde verdedigend in alle gebieden
Zitten: Het onbevooroordeelde deel van mij wil dat scheidsrechters de arme call vertellen. Anders was het een schoon open raam.

Detroit kon niets gecomprimeerd krijgen van de resterende minuut inschakeltijd aan het begin van de periode. Geen erg dodelijk of zelfs maar gespecialiseerd machtsspel.

De Nametsnikov-lijn zag er in lange tijd uit als de beste van Detroit, wat in sommige opzichten logisch is. Zo’n verbindingslijn kan wat energie hebben tegen de schaarse verdediging van Dallas. Weet je, de gebruikelijke romans, wees niet bang om het te bederven, naar hoeken te gaan, moeilijke stukken te maken, beats af te maken, enz. Enz. Ik hou niet van de combo, maar het past in die situatie.

Helaas werd Detroit op haar achterste voet betrapt bij de splitsing in Dallas. Curvy Hronek probeerde de spits Justin Dowling van Star te vangen, wat helemaal geen grote zorg had moeten zijn sinds Ras’s terugkeer en de man had bedekt moeten zijn, maar met een klein deel van de goblin draaide de Ras rond, waardoor Hronek de tijd moest verdubbelen. en snijd Dowlings stok af om het schot te voorkomen.

Bij het begin van de strafschop won Dallas de puck netjes, mengde hem met de blauwe lijn, sloeg erop en Grace zou stoppen, daar ben ik vrij zeker van, maar het schot werd een beetje van Nemeth’s dij, de puck, afgewend geduwd over Grace’s schouder naar Match gebonden op 1 elk. Echt jammer voor Detroit, maar zo gaat het. Het doelpunt gaat naar John Klingberg.

Toen kwam er in eerste instantie compensatie voor die zachte oproep, waardoor Larkin de doos in werd gestuurd met een slechte aansluiting. Grace stond voor veel uitdagingen, en als hij dat niet was, slaagt de post erin om het spek te redden. Guryanov stond op de eerste plaats in Dallas, wat het dichtst bij Dallas is om de leiding te nemen.

Detroit kon het momentum van de succesvolle PK gebruiken om het ijs weer in hun voordeel te kantelen, wat een aantal goede kansen genereerde die het daglicht niet zagen, waaronder een paar passes die schoten hadden moeten zijn. Natuurlijk kreeg Dallas weer de macht dankzij de tussenkomst van Luke Glendening met Esa Lindell. Detroit hoefde maar een minuut te doden voordat Pavlsky werd ontslagen voor een oproep, waardoor Detroit wat tijd 4 op 4 kreeg. Daar kwam echter niets spannends uit voort, en tegen de tijd dat Detroit zijn minuut op het mannenvoordeel bereikte, denk ik dat Detroit meer tijd met Goblin achter Grace dan voor hem.

READ  Coronavirus-nieuws en live updates van over de hele wereld

De periode eindigde zonder veel opwinding, maar dat is oké. Detroit had opnieuw een sterke spreuk tegen een goede ploeg die veel goede spelers mist, maar Detroit miste ook enkele van zijn beste aanvallers, en opdat we niet vergeten, Dallas bereikte vorig jaar de finale. Je wilt aan het einde van de tweede helft met 10-0 winnen, maar in een poging neutraal te zijn, zou ik zeggen dat een 1-1 gelijkspel er prima uitziet na twee speelperiodes.

Score: 1-1 gelijkspel
Schoten: 12-17 sterren
Uitblinken: Grace deed een paar hele goede reddingen.
Zitten: De Larkin-streak had meer nodig. Geen grote bugs of iets anders, maar in een laagvliegende actiegame kijk je naar die hogere frontlinie en defensieve koppeling om wat elektriciteit te krijgen.

De derde periode begon net zo spannend als de eerste, met vijf minuten zeilen als een warme zomerdag. Namestnikov had in eerste instantie nog een goede kans om een ​​lichtpuntje te zijn. Nogmaals, het is niet slecht of zo, maar beide teams moesten veel spelen in de neutrale zone of buiten rond de borden. Zelfs toen Dallas meer dan een minuut aaneengesloten tijd in de omgeving van Detroit doorbracht, waren ze niet echt in staat om de foto te maken die ze wilden, en in plaats daarvan maakten ze een schijfrit rond de oceaan totdat Detroit hem uiteindelijk uit het gebied verdreef.

Broome toonde enkele vaardigheden tijdens de tweede en derde etappe die in ieder geval leuk waren om te zien. Het was interessant om te zien hoe hij de schijf op het ijs trok op een manier die het spel echt vertraagde. Het is gemakkelijk om de Europese invloeden op zijn speelstijl te waarderen, en de verschillen in stijl die vereist zijn door grotere en kleinere ijsvolumes, door naar hem te kijken omdat hij maar heel weinig spellen in Noord-Amerika had. Hij had ook een aantal goede scoringskansen om te bewijzen dat hij op de scorelijn moet staan ​​(hoewel ik het denkproces om hem in de NHL te faciliteren kan waarderen door hem ook vroeg in het seizoen op een checkline te zetten.)

Aan het einde van de wedstrijd zagen we vorig jaar iets heel zeldzaams: The Wings hadden laat in de wedstrijd honger / Ze gaven niet op en haalden vorig jaar in feite het op een na beste team in. En als je op het toneelstuk klikt, gebeuren er goede dingen. Mantha viel in een plooi terwijl Ryan de schijf uit de hoek duwde. Een pass van Ryan naar Mantha deed opnieuw een oproep voor commentaar, deze tegen de Superstars, waardoor Red Wings de mogelijkheid kreeg om iets meer dan vier minuten in de wedstrijd op voorsprong te komen.

READ  Breken: SS Rajamouli en familie testen Covid positief

Natuurlijk, misschien als je in Red Wings bent, is het beste dat kan gebeuren om 5-tegen-5 te blijven. De eerste eenheid deed weinig, maar de tweede eenheid kreeg een geweldige kans om een ​​pass van Hirose naar Rasmussen te scoren. De kop van de schijf kon niet boven het Khudopen kussen worden getild. Dallas slaagt erin om weg te vagen wat er over is van Detroit’s machtsspel, dat het, weet je, absorbeert.

Dallas zag er in de laatste minuten echt doodsbang uit, vooral nadat het ijs op enkele van de oudste Wings-spelers op het ijs was gestrand. Detroit kreeg nog een laatste kans in de laatste 30 seconden, maar dat was het niet, dus gingen de teams overuren.

Score: 1-1 gelijkspel
Schoten: 21-21 gelijkspel
Uitblinken: Brome, de tweede power driver unit, verdient waarschijnlijk een zachte “Stand Out” onderscheiding.
Zitten: Niemand, maar iedereen was op zoek naar een held, en niemand verscheen, de helden zijn hier de verliezers.

Larkin, Bertuzzi en Hronek om opnieuw te beginnen, maar Dallas kreeg geen ruimte, dus kozen ze ervoor om voor de verandering opnieuw te spelen. Mantha, Namestnikov en Stetcher kregen allemaal een goede kans, maar de schijf werd weggegooid. Een slechte opruimpoging van Stetcher leidt tot een spin die leidt tot een verhoogde schijf aan de linkerkant van Greiss, 1-2 Dallas Stars, Groeps- en wedstrijdspel.

Score: 1-2 sterren
Schoten: 22-21 sterren
Uitblinken: Het duurde niet echt lang genoeg om wat glans te laten zien.
Zitten: Stitcher

Die wedstrijd was het soort wedstrijd waarvan ik denk dat we het allemaal nodig hadden om te zien na de nederlaag in Chicago, behalve de manier waarop het duidelijk eindigde. Dit had de weg van beide teams kunnen gaan en was veelbelovend voor een team dat zich probeerde te herenigen. Maar wanneer komt de misdaad? We hebben ons allemaal afgevraagd.

Deze twee teams keren vrijdag terug naar de wedstrijd. Ik verwacht dat dit een van die keren is dat het vervolg alle problemen in de eerste film oplost. Het is een tweede wedstrijd waar ik naar uitkijk.

More from Madison Garrett

5 gratis apps om e-books te lezen op een Android-telefoon

Een goed boek kan voor de perfecte ontspanning zorgen na een lange...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *