Hoe speel je GTA V en andere pc-games op je telefoon

GTA 5 is vanwege het enorme succes en de aanhoudende populariteit tegenwoordig een cultureel fenomeen geworden.

Dit heeft een aantal bronnen naar voren gebracht die beweren GTA 5 voor Android te leveren, waarvan de meeste nep zijn. Er zijn ook enkele betrouwbare bronnen die onofficiƫle poorten van het spel ontwikkelen, maar het is nog steeds een werk in uitvoering.

Als gevolg hiervan willen zelfs degenen die geen toegang hebben tot krachtige computers of gameconsoles het op mobiele telefoons spelen. Helaas heeft Rockstar de GTA 5-poort voor mobiel niet vrijgegeven, hoewel het veel van zijn eerdere titels heeft geport.

Als zodanig komen spelers die GTA 5 op hun apparaten willen spelen vaak teleurgesteld uit. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je GTA 5 kunt spelen op Android-apparaten met Steam Link.

Een pc die voldoet aan de eisen van het spelsysteem, een Android/iOS-smartphone, een goede internetverbinding met een goede verbinding, een Steam-account, een virtueel exemplaar van GTA 5 gekocht uit hun Steam-bibliotheek.
Een ander ding om op te merken is dat uw pc en smartphone op dezelfde verbinding moeten zijn aangesloten om dit goed te laten werken.

Spelers moeten er rekening mee houden dat ze de volgende dingen nodig hebben voordat ze GTA 5 proberen te spelen met Steam Link:

Te volgen stappen om GTA 5 te spelen met Steam Link
Steam Link is een applicatie waarmee de speler op afstand games van zijn pc naar een mobiel apparaat kan streamen. De bandbreedte en latentie tussen je computer en een met Steam Link uitgerust apparaat hebben een aanzienlijke invloed op de streamingprestaties.

READ  Dankzij het nieuwe dinosaurusgedrag van Jurassic World Evolution 2 kunnen roofvogels in groepen jagen

Elke Steam-game die de hostcomputer kan spelen, kan worden gestreamd via Steam Link. Zodra spelers hun smartphones verbinden met hetzelfde netwerk als hun pc, moeten ze deze stappen volgen:

Eerst moet Steam Link worden gedownload naar de smartphone waarop de spelers het spel willen spelen. Ze kunnen dit doen vanuit de Play Store en spelers moeten vervolgens hun Android-apparaat koppelen met de Steam-app op hun pc en vervolgens op de startknop klikken, waardoor hun scherm naar de grote afbeeldingsmodus gaat. De smartphone begint het pc-scherm te spiegelen en tot slot moeten ze GTA 5 (of een ander spel naar keuze) uit hun Steam-bibliotheek selecteren en op Spelen klikken.
Hiermee wordt het spel op hun pc uitgevoerd met audio- en videostreams tegelijkertijd naar hun smartphone. Spelers kunnen het spel besturen met hun telefoon of een console aansluiten op hetzelfde netwerk.

Nieuwsoverzicht:

  • Hoe speel je GTA V en andere pc-games op je telefoon
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van het laatste gamingnieuws en updates.

Disclaimer: als je dit nieuws of artikel wilt bijwerken/wijzigen/verwijderen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Written By
More from Max Mcgee

Phasmophobia-ontwikkelaar plaagt vrijdag met een mysterieuze update

Ah, Phasmofobie. Het perfecte horrorspel voor degenen die net zoveel van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *