Hoe te downloaden, andere details onthuld

HoYoLAB is een onlangs gelanceerde gratis app, die Genshin Impact-spelers kunnen downloaden op zowel Android- als iOS-apparaten.

HoYoLAB-fans kunnen nu gemakkelijk dezelfde activiteiten doen met hun mobiele apparaten.

Op Android neemt HoYoLAB slechts 48,75 MB in beslag bij de eerste download (later kan meer ruimte nodig zijn). Op Apple-apparaten neemt het 51,2 MB in beslag (en kan later meer ruimte innemen).

Opgemerkt moet worden dat dit slechts een HoYoLAB-game is, niet de Genshin Impact-game zelf. Genshin Impact werd al op 28 september 2020 uitgebracht als F2P-game voor zowel Android- als iOS-apparaten. HoYoLAB heeft echter veel handige functies die het nuttig maken voor iedereen die de site bezoekt.Genshin Impact’s nieuwe HoYoLAB-app voor Android en iOS: downloadlinks en andere gerelateerde informatie

Een van de handigste aspecten van deze app is dat deze een dagelijkse incheckmelding bevat. Aangezien de meeste mensen hun telefoon of tablet minstens één keer per dag moeten controleren, is deze app veel handiger dan inloggen op HoYoLAB op hun pc.

HoYoLAB is eigendom van miHoYo, dus dit is een officiële app (niet zomaar een door fans gemaakte app). Voor degenen die het niet weten, HoYoLAB stelt Genshin Impact-spelers in staat om hun in-game statistieken te bekijken, en biedt ook verschillende in-game bronnen als de speler elke dag incheckt.

READ  LoL Wild Rift Patch 2.2c APK + OBB Downloadlink »TalkEsport

Er worden ook verschillende community-evenementen gehouden in HoYoLAB, waardoor het een nuttige hub is voor Genshin Impact-spelers om zich mee te mengen.

HoYoLAB-downloadlinks

Genshin Impact-spelers kunnen de app downloaden door naar een van de twee onderstaande links te gaan (Afbeelding via miHoYo)
Genshin Impact-spelers kunnen de app downloaden door naar een van de twee onderstaande links te gaan (Afbeelding via miHoYo)

Android-spelers kunnen de HoYoLAB-app downloaden via de Google Playstore of via Klik hier.

iOS-spelers kunnen HoYoLAB downloaden vanuit de App Store of via Klik hier.

HoYoLAB متطلبات Vereisten

Opgemerkt moet worden dat de HoYoLAB-app niet op elk mobiel apparaat zal werken. Voor Apple-gebruikers moet hun iOS-versie 11.0 of hoger zijn, terwijl voor Android-gebruikers hun Android-versie 6.0 of hoger moet zijn.

Zoals eerder vermeld, zijn de bestandsgroottes respectievelijk 48,75 MB en 51,2 MB voor Android en iOS. Beide versies kunnen gratis worden gedownload, dus er is geen geldelijke belemmering om deze app te downloaden.

Wat kunnen spelers doen met HoYoLAB?

HoYoLAB doet alles wat een desktopvariant kan. Genshin Impact-spelers kunnen hun statistieken bijhouden, onderwerpen bespreken op officiële forums, informatie vinden over aankomende evenementen en nog veel meer.

Het is een geweldige app voor degenen die meer van Genshin Impact willen zien. Er zijn tal van fangidsen, cosplay en strategie die spelers uit alle lagen van de bevolking interesseren.

Natuurlijk kunnen Genshin Impact-spelers HoYoLAB ook op hun pc blijven gebruiken. Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat de HoYoLAB-app een goed alternatief is. Sommige spelers geven er de voorkeur aan om naar de website te gaan en vice versa.

Omdat het pas onlangs is uitgebracht, is alles in de toekomst nog onderhevig aan verdere verbetering en verbetering.

Bewerkt door Sego Samuel Ball

Written By
More from Eda Greene

NetDragon’s Jumpstart lanceert nieuw Neopets Merchandise-licentieprogramma Hong Kong Stock Exchange: 0777

HONG KONG, 7 december 2020 (GLOBE NEWSWIRE) – NetDragon Websoft Holdings Limited...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *