Hoe TikTok-video’s zonder watermerk te downloaden – Phandroid

We zijn er zeker van dat jullie allemaal TikTok-video’s hebben gezien die online zijn gepost, niet alleen op het TikTok-platform. Dit is erg populair omdat videomakers video’s in één app kunnen maken en deze vervolgens via hun sociale mediaplatforms kunnen verspreiden, maar als er iets is dat je misschien hebt opgemerkt, worden de meeste van die video’s geleverd met het TikTok-watermerk.

Het is enigszins een goede zaak, want het betekent dat zelfs als een derde partij de video uploadt, de oorspronkelijke maker er in ieder geval enige eer voor krijgt. Maar wist je dat er enkele platforms zijn zoals Instagram Wie zou de video’s niet actief aanbevelen Geüpload naar zijn platform als het het TikTok-watermerk had.

Als je een maker van inhoud bent die op meerdere platforms tegelijk wil posten zonder boetes, dan is het opslaan van je TikTok-video zonder het watermerk een goede manier om te gaan. Dus hoe doe je dat? Helaas is er geen manier om dat te doen via de TikTok-app die automatisch het TikTok-watermerk toevoegt, wat betekent dat je je moet wenden tot apps van derden en dit zijn enkele van de beste apps die we hebben gevonden.

Video Downloader voor TikTok – Geen watermerk

De app zelf is vrij eenvoudig en de naam verraadt vrijwel de functionaliteit ervan. Het enige dat gebruikers nodig hebben, is de URL van de TikTok-video die ze willen kopiëren, deze in de app plakken en deze zal downloaden. En het ondersteunt ook HD-videodownloads, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verdere kwaliteitsvermindering van pon-downloads. De app is gratis, maar er zijn advertenties waarmee u te maken krijgt tijdens het gebruik ervan.

READ  Hoe WhatsApp-, Facebook- en Instagram-accounts te verwijderen

Download TikTok

Vergelijkbaar met Video Downloader voor TikTok, dit is een andere eenvoudige en gebruiksvriendelijke app om video’s van TikTok op te slaan zonder het bijbehorende watermerk. Het is gratis te gebruiken, maar het bevat advertenties, dus u moet het meenemen terwijl u de app zelf gebruikt.

Snaptech

Als je meerdere sociale mediaplatforms gebruikt, en de kans bestaat dat je dat zult doen, dan is SnapTik misschien de app voor jou. De app downloadt niet alleen een TikTok-video zonder watermerk (er is een optie om te downloaden met een watermerk als je dat liever hebt), maar je kunt deze vervolgens op meerdere platforms tegelijkertijd delen.

Video-downloader voor iedereen

Als je liever niet door TikTok bladert en heen en weer moet schakelen tussen apps, kan Video Downloader For All het antwoord zijn. De app werkt net als de andere hierboven genoemde apps, waarbij u alleen de TikTok-video-URL hoeft te plakken om deze zonder watermerk te downloaden, maar tegelijkertijd heeft de app een Trending-sectie met enkele populaire TikTok-video’s zodat u deze kunt downloaden de heetste video’s zonder de noodzaak om in te loggen op TikTok zelf.

Qload.info

De methoden zijn vooral afhankelijk van Android-apps van derden, maar als u deze apps liever niet op uw telefoon hebt geïnstalleerd en u ze waarschijnlijk om welke reden dan ook niet volledig vertrouwt, is Qload.info een webgebaseerd alternatief. Het werkt net als de apps waarin u de TikTok-videolink plakt en naar uw telefoon downloadt.

Written By
More from Eda Greene

Sony wil meer first-party games naar de pc brengen

Sony heeft gezegd in een bedrijf uit 2020 verslag doen van dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *