Hoe u uw Xbox Series X | . overzet S legt vast op je telefoon

Tegenwoordig is het delen van je favoriete gamemomenten voor sommigen net zo belangrijk om gamen te ervaren als echte games, en Xbox heeft dit gemakkelijk gemaakt door een bijna naadloze overdracht van het ophalen van je console naar je telefoon mogelijk te maken.

Van daaruit kunt u de snaps eenvoudig delen waar u maar wilt. Op Twitter, via de Discord-app, in een sms, zowat overal. Als je niet wist dat je je Xbox kunt verplaatsen om je telefoon op te pakken, dan kan dat! En als je die gamemomenten wilt delen met gelijkgestemden, geef het dan door. Omdat het het deelproces gemakkelijker zal maken. Om nog maar te zwijgen over de meer diverse.

Het is mogelijk om dit soort dingen ook met andere platforms te doen. Sony heeft bijvoorbeeld zojuist de mobiele PS-app geüpdatet om ook je beeldmateriaal te tonen. Dit werkt alleen met PS5, terwijl Xbox-beelden kunnen worden opgeslagen vanuit Xbox Series X | S- of Xbox One-consoles.

Dus, hoe zet je je Xbox-beelden precies over naar je telefoon om te delen? Deze handleiding leidt u door de stappen.

Xbox-screenshots overzetten naar je telefoon

Xbox-screenshots overzetten

Eerste dingen eerst, je moet krijgen Xbox-app Vanuit de Play Store die op je telefoon is geïnstalleerd. Dit staat los van de Game Pass-app. Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd, is het goed om door te gaan.

Meld u aan bij de Xbox-app op uw telefoon met uw hoofd Xbox-account (of een account waarvan u snapshots wilt overzetten)

Ga verder om u aan te melden met de inloggegevens van uw gekozen Xbox-account en start de app.

READ  De politie zegt dat oplichters Xbox-consoles lanceren voor inbraak en inbraak

naar het hoofdscherm klik hierboven naarde bibliotheek knop

Als je eenmaal op het startscherm bent, tik je op naarde bibliotheek knop. Je vindt het in de onderste navigatiebalk.

Selecteer het beeldmateriaal dat u naar uw telefoon wilt downloaden

Snaps zijn eigenlijk het eerste tabblad op de bibliotheekpagina. Je zou alle screenshots moeten zien die je tijdens je gamesessies hebt opgeslagen. Dit omvat zowel screenshots als video’s.

Klik op opslaan knop

Nadat je de opname hebt geselecteerd, tik je op opslaan om deze opname naar uw telefoon te downloaden. Alle downloads worden automatisch opgeslagen in Google Foto’s. Of welke foto-app je ook gebruikt om al je foto’s te bekijken.

Deel waar je maar wilt

Nu je alles hebt gedownload, kun je het gemakkelijk overal delen. Of het nu gaat om sociale media, e-mails, sms’jes, enz.

Dingen om rekening mee te houden

Nu je weet hoe je je Xbox-beelden moet overzetten, zijn er nog een paar andere dingen waar je rekening mee moet houden. Snapshots worden automatisch gesynchroniseerd. Zodra u op de Share-knop op uw Xbox-console drukt, worden die snapshots opgeslagen op uw console en vervolgens gesynchroniseerd met uw account.

U hoeft verder niets te doen. De schermafbeeldingen verschijnen echter niet per se meteen in uw Xbox-app. Het kan een minuut duren. Dus als je iets oppikt en het dan meteen wilt delen, kan het zijn dat je even moet wachten voordat die verschijnen.

Dit duurt echter niet lang. Snaps verschijnen meestal binnen een minuut of zo. En dat is het eigenlijk! U bent nu uitgerust om uw beste gamemomenten met anderen te delen.

READ  De EE-campagne promoot onbeperkte Xbox-games voor onderweg
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-console-update voegt een handige sociale functie toe
Deze week is een nieuwe preview van Xbox Update uitgebracht om Alpha...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *