Hoe Yankees het geluid willen brengen

Hoe Yankees het geluid willen brengen

Volgens Zack Britton overwegen de Yankees om in publieksgeluid naar games te gaan in het Yankee Stadium, dat zonder klanten zal zijn.

“Ik denk dat het een goed idee is als ze een gestaag publieksgeluid gaan toelaten. Dat zou goed zijn voor de jongens, het wordt natuurlijk behoorlijk stil”, ’zei Britton donderdagavond in het stadion. “Ik heb gehoord van teams, waaronder die van ons, die de hele wedstrijd een soort van publiekslawaai in de gaten houden. Ik weet niet zeker hoe luid het zal zijn en hoe het eruit zou zien, maar ik denk dat het een goed idee is, en ons team zou dat leuk vinden en een soort sfeer creëren in het stadion. ” ‘

Kyle Higashioka weet het niet zeker, maar zeker niet ertegen.

“Ik weet het niet. Ik denk niet dat ik ertegen zou zijn ”, zei hij. ‘We hebben wat lichte muziek terwijl we spelen om de doodse stilte te doorbreken. Het is beter dan de eerste dag dat we gewoon in een afgrond speelden, gewoon een leegte. Ik zou niet tegen het lawaai van de menigte zijn. ”

Yankees-spelers trainen in een leeg Yankees-stadion.
Yankees-spelers trainen in een leeg Yankees-stadion.N.Y. Post: Charles Wenzelberg

Manager Aaron Boone had geen nieuwe informatie over Masahiro Tanaka (hersenschudding) behalve dat de werper voor de derde dag op rij een beetje buiten werkte.


Deivi Garcia heeft een lange kans om de uitgebreide pitchingstaf van de Yankees te maken wanneer het reguliere seizoen begint op 23 juli, maar wat hij donderdagavond deed was zeker indrukwekkend in de intrasquad-wedstrijd.

READ  Lionel Messi scoorde in de 1000e wedstrijd toen Argentinië de kwartfinales van het WK bereikte

“Een goede stap voor hem, uiteraard tegenover onze grote jongens,” ’zei Boone over de 21-jarige rechtshandige – die Mike Tauchman, Andujar en Gary Sanchez (met een strikeout) uitschakelde. “Het voelt alsof hij op pad is in ons zomerkamp.’ ’


Clint Frazier was een DH voor de derde opeenvolgende intrasquad-wedstrijd. Boone zei dat Frazier te maken had met planterfasciitis, waardoor de Yankees het rustig aan deden met de outfielder. Frazier, die tijdens pregame-trainingen een masker draagt, sloeg terwijl ze er een droeg in de tweede inning toen Britton hem met drie slag uitschakelde.


De aankomst van Jonathan Loaisiga bij springtraining 2.0 werd uitgesteld tot zondag omdat er geen vluchten waren tussen Nicaragua en New York, maar hij stond niet achter de andere Yankees-werpers.

Door te gooien in een Nicaraguaanse competitie werkte de rechtshandige 8 ¹ / ₃ innings gedurende drie wedstrijden voordat hij vertrok.

Sinds hij in zijn korte Hoofdklasse-carrière als starter (acht wedstrijden) en reliever (16) heeft gewerkt, werd de 25-jarige rechtshandige gevraagd welke rol hij de voorkeur gaf.

‘Ik vind het leuk om een ​​reliever te zijn. Ik hou van de kans die het biedt, ’’ zei Loaisiga. “Maar er is niets besloten.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *